Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimarts, 6 d’octubre del 2009

7 d'octubre: Inauguració de la restauració del patrimoni templer campredonenc

Demà dimecres 7 d'octubre, s'inaugurarà finalment les obres de restauració de la torre templera de Font de Quinto, a Campredó (Baix Ebre). L'acte serà a les 12.30 i consistirà amb una recepció oficial a l'edifici de la pedania de Campredó, per després passar a una visita als dos edificis restaurats: Casa del Prat i Torre de Font de Quinto, els quals són la cirereta de la marca Campredó templer que ens apassiona i ens guia les nostres reivindicacions. Estarà presidit per l'honorable Joan Manuel Tresserras, Conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya.
Han estat més de dos dècades de lluita per aconseguir aquest projecte de restauració. Des de Soldevila hem lluitat sense treva durant aquests anys en què ens hem trobat orelles sordes amb les institucions. Finalment s'ha aconseguit!!! I ens complau moltíssim perquè és una il·lusió col·lectiva de la ciutadania campredonenca que hem pogut veure fer realitat. Agraïm moltíssim la tasca que ha fet el Delegat dels Serveis territorials de cultura a les Terres de l'Ebre, el republicà Xavi Vega, així com la decisió ferma de la Conselleria de cultura de recuperar uns edificis que es trobaven en situació de ruïna límit.
Nosaltres no ens hem aturat amb els projectes d'embelliment del nostre patrimoni, ni molt menys. Ja tenim en marxa la museïtzació de la torre de Font de Quinto que tirarà endavant la regidoria de turisme del consistori tortosí, que dirigeix el republicà Ricard Forés. Hem tingut una estreta relació amb els dissenyadors del projecte, que han consultat el bloc de Campredó templer, recomanable per a tenir coneixements detallats del nostre patrimoni i del nostre terme. També estem treballant la recuperació de les muralles al voltant de la Casa del Prat, un altre projecte que seria interessantíssim i que esperem algun dia poder veure realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada