Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 27 de juny de 2010

Fira de Campredó: Els noms de la Fira, Samuel Sebastian





La tercera edició del Curt redó comptarà amb la presència a Campredó d'un cinematògraf a reivindicar. Es tracta de Samuel Sebastian, cinesasta i dramaturg valencià, fill de la pintora Ester Rodríguez Ro. La seua afecció al cinema li ve des de molt jovenet. És Llicenciat en Història de l'Art i va encetar la seua carrera com a cineasta i com a professor de cinema fundant la productora sinCasa. Membre del grup Ja en tenim prou, va rebre juntament amb tot el col·lectiu el Premi Llibertat d'expressió atorgat per la Unió de Periodistes valencians. Igualment ha realitzat videoclips per a Clara Andrés i el grup Òwix. Ha obtingut diferents premis pels seus curts. En 2009 fou nominat als Premis Tirant pel seu videoclip Fer Res i per la seua videocreació sobre les persones immigrants i els mitjans de comunicació La mar que ens separa. A l'octubre de 2008 obtingué el premi octubre de teatre amb l'obra Les habitacions tancades, que és el seu primer text dramàtic, sent el més jove guanyador d'aquest premi i el primer nascut a la ciutat de València. En el marc del Curt redó va presentar l'any passat les següents produccions: Deu és blanc, La pausa dels morts (tràiler) . Enguany presenta un documental sobre les seues vivències a Campredó durant el Curt redó de l'any passat.

Filmografia
El primer silencio (2006). 76 min.
Mur Viu (2007). 63 min. Documental.
La Moma (2007). 10 min. Documental. Premi LesGaiCineMad 08 al millor documental espanyol.
1936: in memoriam (2007). 10 min. Videocreació.
Històries trobades i trens perduts (2008). 3 min. Fals documental.
El final del principio/ La fi del principi (2008). 24 min. Documental.
La mar que ens separa (2008). 15 min. Videocreació.
Tots tenen la culpa (2008). 17 min.
Diari d'un malalt d'amor (2009). 96 min.
temps! (2009). 3 min. Videocreació.
Las migrantes. (2009) 22 min. Documental.
Déu és blanc. (2009) 30 min. Documental.
La pausa dels morts. Documental. Postproducció.
Patera32. Documental. Postproducció.
La vida amagada. Documental. Preproducció.
Teatre
Les habitacions tancades (2008). Premi Octubre 2008 de teatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada