Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 5 de setembre del 2010

ERC i l'esport campredonenc

ERC potencia l'esport a Campredó
Des de Soldevila i ERC de Campredó estem treballant a fons per potenciar l'esport campredonenc. Recentment, la nostra estreta relació amb la delegació d'esport de la Generalitat a Terres de l'Ebre, que dirigeix el republica i independentista Jordi Gaseni, ens ha portat a rebre un lot de pilotes de futbol i un altre de bàsquet. El de futbol els hem obsequiat a la Unió Esportiva Campredó, per tal d'ajudar a mantenir la bona trajectòria dels darrers anys. El de bàsquet són per a l'AMPA del col·legi Port Rodó, i ens permetrà continuar potenciant aquest esport entre els alumnes del centre escolar ja que tenim un combeni de col·laboració amb el club Cantaires de la veïna ciutat de Tortosa. Anteriorment ja havíem aconseguit que la Secretaria de l'esport de la Generalitat, amb l'ampostí republicà Jesús Auré al capdavant, ens concedís unes cistelles que han estat molt útils per a la pràctica del bàsquet al col·legi.
També alguns dels nostres companys tiren endavant l'associació Campredó esport, que està consolidant nombroses curses atlètiques i caminades. La cursa-caminada nocturna o el Canicross també són esdeveniments a potenciar, que poden convertir Campredó en un referent d'aquesta pràctica esportiva.
Continuarem amb aquestes gestions que potencien l'esport a casa nostra. En el nostre ampli projecte de poble, la dinamització esportiva està en un lloc preeminent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada