Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 20 de novembre del 2010

QUAN ES CONSTITUIRÀ L’EMD DE CAMPREDÓ?


La Conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya va aprovar la constitució de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Campredó el passat mes de setembre. La ciutadania campredonenca l’havia aprovada anteriorment en referèndum a la primavera. Els tràmits de constitució de l’EMD han estat excessivament llargs, ja que des del partit majoritari al govern tortosí semblava que no es portava gaire pressa. Nosaltres vàrem denunciar aquesta situació en nombroses ocasions, i vàrem demanar intensament la convocatòria de la comissió mixta que donés impuls al procés definitivament. Finalment s’arribà a un acord, però no podem oblidar que ens va deixar un regust de boca amarg a causa de l’escàs interès que havia demostrat CiU.
La Generalitat va fer els deures i de manera ràpida i eficient, una volta va tenir l’expedient. Ara, en canvi, ens trobem amb un nou procés a pas de tortuga. Pels darrers resultats electorals toquen 5 representants de CiU i 4 del PSOE, que encara no han estat nomenats. Han passat uns quants mesos de l’aprovació i no veiem moviment ni interès, malgrat que des de la pròpia Conselleria de governació, que dirigeix el republicà i independentista Jordi Ausàs, s’ha demanat per carta tant al president Montilla com a Duran i Lleida que nomenin els membres i constitueixin definitivament l’EMD.
Des d’ERC de Campredó tornem a veure amb preocupació aquesta manca d’interès de CiU i PSOE per l’EMD. Molt missatge públic que la volien, però l’endarrereixen ara i adès. I endarrerir, vol dir posposar la feina de govern i d’oposició que s’ha de fer.
A veure si tenim l’EMD constituïda abans que s’acabi el 2010, perquè costa i costa i costa...
I no volem ser malpensats, però a veure si també s'obliden d'incloure l’EMD a la partida pressupostària de l’Ajuntament de Tortosa 2011!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada