Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

divendres, 8 d’abril del 2011

Grup de suport d'ERC-Campredó



Durant aquests darrers dies hem anat redactant i difonent un petit currículum dels i de les membres de la candidatura d’ERC-Campredó: un grup humà que ha de portar el poble envers la seua plenitud. Ens sentim en un moment d’eufòria per la complicitat existent entre nosaltres que permet gaudir d’un ambient fantàstic dintre del grup. ERC està a l’alça fruit del fructífer treball dels darrers anys. Molts campredonencs i moltes campredonenques s’identifiquen amb nosaltres, ja que portem denominació d’origen templera, cultural, educativa, lúdica… social, defensa d’infraestructures, econòmica… i defensem un model de poble sense sucursalismes, que ens permeti aixecar el vol. El fet de no ser municipi, de no ser lliures del nostre destí, ens ha fet perdre moltes oportunitats i ens ha hipotecat el present. Ens hem quedat amb infraestructures desfassades i amb un projecte urbanístic totalment aturat, que ens impedeix crèixer. El model obsolet de pedania ha donat pas a l’entitat municipal descentralitzada: un pas endavant, tot i que no el considerem definitiu, ja que Campredó ha de tenir les màximes aspiracions de qualsevol poble.

La nostra dinàmica de treball en col·lectivitat ens ha portat a la creació d’un Grup de suport a a la nostra candidatura que s’està fent molt ampli: persones de totes les edats que aposten per un Campredó actiu i sobirà. Nosaltres fugim de l’estil personalista que ha caracteritzat el treball polític a Campredó durant dècades. Damià Grau, el nostre candidat, comptarà amb moltes persones al seu costat, totes les quals aportaran el seu gra de sorra i el seu ideari.

El grup ja és força ampli i es troba en expansió. De moment s’hi han incorporat: Ramon Favà (jubilat), Marga Estorach (biòloga i atleta), David Bertomeu (president de l’Associació Campredó jove), Josep Tomàs Andreu (expresident de la Comissió de festes majors), Carme Aubalat, Matilde Sol (empressària agrícola), Terebel Mulet (responsable d’agència d’assegurances), Joana Mulet (estudiant universitària), Rosa Balagué (treballadora industrial), Lurdes Machí (mestra), Abel Rodríguez (paleta, Moisés Barea (pintor de cotxes) i Jaume Climent (bomber). A la vegada, dos altres actius d’ERC-Campredó són: Joan Carles Balagué (tècnic informàtic i militant del partit) i Rosa Xorto (conductora d’autobús i membre de la llista d’ERC al municipi). Ben aviat confiem confirmar noves incorporacions a un projecte atractiu i ferm, que aspira a dirigir Campredó durant els propers anys. I és que Campredó ha de caminar envers la seua plenitud...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada