Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimarts, 3 de maig del 2011

Nota de premsa depresentació de la candidatura d’ERC-Campredó


La candidatura d’ERC-Campredó l’encapçala en Damià Grau, un treballador autònom de 42 anys que regeix la seua pròpia empresa de materials de construcció al polígon Catalunya sud. L’acompanya un grup ampli i morivat que tenen com a segell identitari el camí envers la plenitud com a poble: Josep Esquerré (comptable), Roser Bel (secretària), Emigdi Subirats (professor), Gerard March (administratiu), Robert Tajada (mecànic) i Jordi Caballé (llicenciat en empresarials), que, a la vegada, és el representant campredonenc a la llista d’ERC al municipi amb el número 5. Tot persones vinculades molt estretament al teixit associatiu campredonenc i fomentadors d’activitats culturals-educatives-ludiques-esportives.
ERC compta amb un Grup de suport, amb una trentena de persones que, obertament, volen ajudar la nostra candidatura a presidir l’EMD, a gaudir de l’alcaldia de Campredó, com es diu popularment.
La nostra aposta passa per la potenciació dels certàmens firals, que ens han col·locat al mapa cultural-lúdic ebrenc i català. Enfortirem la marca Campredó templer, per la promoció patrimonial i turística. Volem canviar la concepció urbanística de Campredó, ja que l’actual model no ens ha permès crèixer. Cal tirar endavant nous equipaments com la llar d’infants o el dispensari mèdic, malgrat la conjuntura econòmica actual.
I cal anar consolidant la nova EMD, que ens obri un ventall de possibilitats. Nosaltres sempre vam denunciar el model pedania com a empobridor per als interessos col·lectius campredonencs.
Un poble amb identitat. Fem Fira. Fem cultura. Fem esport. Fem educació. Fem Festa Major, Fem treball juvenil. FEM POBLE.
Damià, alcalde de Campredó….

ERC-CAMPREDÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada