Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimarts, 26 de gener del 2010

L'any d'ERC de Campredó

Si haguéssim de resumir en uns pocs mots els quefers de l'any 2009 per al grup d'ERC de Campredó, de ben segur, serien: treball intens, motivació i èxit. Vàrem treballar en fronts diversos que ens varen permetre consolidar el nostre ambiciós i dinàmic projecte de poble, la qual cosa ens il·lusiona d'allò més.
En l'àmbit del patrimoni històric, vàrem treballar colze a colze amb el Departament de Cultura de la Generalitat, que dirigeix l'amic Xavier Vega, per aconseguir una acurada restauració de les torres templeres campredonenques. Sortosament, el Departament, que està en mans d'ERC, ha acabat amb dècades de desídia i desinterès, que havien deixat el nostre patrimoni en condicions francament deplorables. La històrica visita del conseller Tresserras donava inauguració a uns edificis emblemàtics que demanaven a crits DIGNITAT. També ens complau informar sobre el projecte de museïtzació de la torre de Font de Quinto, que es tira endavant des de la regidoria de turisme del consistori tortosí, de la mà del nostre regidor Ricard Forés. El grup d'ERC de Campredó hem tingut tot un seguit de reunions amb el dissenyador del projecte, l'Òscar Cid, i hem aportat el nostre gra de sorra. Novament encapçalem un segon projecte de dignificació de la torre que explicarem detalladament en un proper apunt. També tenim en ment un altre projecte relatiu a les muralles de la Casa del Prat, que serà el nostre proper repte.
També vàrem treballar a fons en el camí envers la constitució de l'EMD de Campredó. Vàrem reunir-nos amb el Conseller de Governació, Jordi Ausàs, i vàrem tenir un contacte estretíssim amb el Delegat de Governació a TE, l'amic Carles Pasqual. De la mà d'ERC, Campredó es convertirà en Entitat Municipal Descentralitzada. Tot i que les nostres aspiracions era convertir-nos en municipi, a la qual cosa mai no renunciarem, creiem que hem d'aprofitar les possibilitats que ens atorga l'EMD perquè Campredó se'n surti beneficiat d'aquesta descentralització.
El nostre treball al Consell Assessor també ha estat intens i motivant, fent aportacions molt positives al funcionament d'aquest ens ja en vies de desaparició.Sempre hem treballat en constructiu, per millorar el dia a dia dels nostres homes i les nostres dones.
Hem continuat la nostra tasca de promoció de les activitats esportives i educatives, amb col·laboració total amb associacions locals, organitzant jornades per la festivitat de Sant Jordi i altres jornades d'interès, ja que, com a grup polític, no serem mai aliens a la vida social i en prenem part des de primera línia de partida.
Per suposat, la cirereta de l'any ha estat l'organització dels tres certàmens firals al mes de juliol: Curt redó, Mestràlia i Campredó.net. Varen ser uns dies històrics, durant els quals vàrem treballar molt i amb gran il·lusió, que es van veure recompensats per la gran resposta ciutadana. Vàrem gaudir de la col·laboració de grans professionals, que ens van permetre donar una imatge excel·lent. El treball del disseny, la qualitat de les conferències, l'èxit de públic als documentals... tot un seguit de detalls que continuarem treballant i millorant.
ERC està al peu del canó en la vida social i política campredonenca. Amb totes i tots, seguirem caminant cap a Ítaka, Oleguer Presas dixit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada