Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimarts, 6 de juliol de 2010

Campredó ha estat de fira

La fira al Carrer de Campredó ha estat una festa... El conglomerat de certàmens campredonencs està en vies de consolidació. Hem aconseguit mobilitzar Campredó. Hem viscut uns dies de fira apassionants a Campredó durant el darrer cap de setmana. Per als membres de Soldevila, aquesta quarta edició de la Fira al carrer serà veritablement inoblidable. Òbviament, hi ha uns quants detalls a polir, els quals analitzarem degudament quan poguem fer el balanç intern de tot plegat. Hem de dir que ens ha entusiasmat veure tanta gent al carrer i haver aconseguit dinamitzar un intens cap de setmana al nostre poble.
Quant al Curt redó, estem extremadament satisfets del seu funcionament. Primerament, per la qualitat dels curtmetratges i documentals presentats, que han agradat molt al públic. En segon lloc, pel nombrós públic assistent que va gaudir d'unes jornades esplèndides, el qual creiem que valora molt positivament la programació. L'homenatge als històrics del futbol campredonenc va ser molt emotiu i va estar acompanyat d'un esplèndid vídeo que hem d'anar difonent arreu, el segon de la producció pròpia del Curt redó. La presència durant quatre dies a Campredó de Samuel Sebastian, cineasta valencià i guanyador del premi Octubre de teatre de 2009 a ciutat de València, ens ha donat prestigi al certamen. Ell mateix qualifica els autors campredonencs com a excel·lents!!!
Quant a la fira de luthiers, Mestràlia, ens ha permès tenir a Campredó els més prestigiosos luthiers dels Països Catalans. La música popular va regnar durant tot el cap de setmana i de quina manera, amb una sensacional lliçó de jota per part dels membres del grup Saragatona diumenge la tarda. La dolçaina de Vinaròs, de Tortosa, de Massalió... va portar els sons d'arreu de la terra nostra. Un sensacional concert de Pepet i Marieta va fer xalar d'allò més centenars de campredonencs, d'ebrencs i de catalans... Una autèntica joia...
Quant a la fira tecnològica C@ampredo.net va tenir com a actes centrals la celebració d'actes sobre l'educació i la lectura on line. Hem d'agrair el suport que hem tingut per part del Punt Òmnia i de Fundació ilercavònia, de la UOC i de la biblioteca Marcel·lí Domingo. Ara ens sentim extasiats i molt il·lusionats per començar a treballar en l'edició de l'any que ve, en la qual intentarem millorar l'organització i presentar un nou programa dels tres certàmens firals culturalment molt potent.Ens cal agrair el suport que hem rebut dels departaments de cultura, turisme i governació de la Generalitat de Catalunya, així com d'Artesania Catalunya i de la regidoria de promoció econòmica de l'ajuntament de Tortosa. La col·laboració estreta amb ells és el fruit de l'èxit aconseguit...
Molt especialment agraïm la col·laboració de l'associació Campredó Jove, que s'han encarregat dels refrigeris en tots els actes i que han treballat moltíssim..., també de l'associació de mestresses de casa, que han gaudit i col·laborat amb la festa en tot moment.
No és poca cosa, CAMPREDÓ ha estat de fira!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada