Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 20 de novembre de 2010

Campredonencs i campredonenques, voteu ERC!

Benvolguts/des campredonencs/ques,
Fa molts anys que des d’ERC de Campredó i l’Associació Soldevila estem treballant a fons per la nostra passió col·lectiva: Campredó, el nostre poble. Hem treballat temes molt diversos d’interès ciutadà: culturals, esportius, benestar social o educatius; també hem estat al capdavant en la reivindicació de la millora quant a infraestructures i quant a la potenciació de la identitat campredonenca, que ens ha permès canviar el nostre estatus com a simple poble pedani i aconseguir un major grau d’autogovern amb l’EMD, aprovada per la conselleria de governació que regeix ERC. Sabeu que hem tingut especial interès pel nostre patrimoni històric. La restauració de les torres templeres i la museïtzació de la de Font de Quinto ens ha omplert de joia. Aquest ha estat un clam col·lectiu de tota la ciutadania, que s’ha pogut tirar endavant sota la responsabilitat d’ERC a la Conselleria de Cultura de la Generalitat. I nosaltres no ens aturarem aquí, sinó que continuarem treballant per aconseguir la rehabilitació de les muralles de la Llotja o Casa del Prat, amb els estudis acadèmics sobre la importància estratègica de la nostra torre durant la sagnant Batalla de l’Ebre, difondrem els valors patrimonials templers properament entre els escolars, i seguirem organitzant jornades guiades de portes obertes al nostre patrimoni. L’àmbit esportiu també l’hem treballat a fons. Hem aconseguit la cessió de cistelles de bàsquet per part de la delegació d’esport de la Generalitat, també lots de pilotes de bàsquet i futbol. Ens hem implicat directament en la promoció d’aquests esports entre els nostres joves. Quant a l’àmbit educatiu, des de Soldevila hem estat al peu de canó en la dinamització escolar, col·laborant directament amb el col·legi i amb altres associacions per tal que la vida escolar sigui ben fluïda. Al Consell Assessor ERC ha tingut una participació molt activa, amb la presentació de tota mena de propostes envers la millora del nostre poble. Una feina intensa, de vegades silenciosa, sense gaire repercussió pública, però que hem fet amb el màxim interès i dedicació. I hem estat al costat ciutadà en l’oposició al traçat de l’autovia que proposa el govern espanyol del PSOE i que ens trinxaria com a poble; ens hem interessat per les indústries que s’instal·len als nostres polígons industrials; hem fet propostes per la millora de carrers i de camins...

Ara cal demanar el vot davant les importants eleccions catalanes de diumenge 28 de novembre. I ens adrecem a tots aquells i aquelles que ideològicament comparteixen el projecte d’ERC, que senten profundament la catalanitat. Ens adrecem igualment a tots aquells i aquelles que, independentment de la ideologia, estan satisfets amb la nostra manera d’actuar a Campredó i volen que continuem treballant amb les mateixes eines que els darrers anys. El govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, sota el mandat d’ERC, ha apostat com ningú per Campredó: patrimoni templer, nou col·legi, certàmens firals, EMD, equipaments esportius... Darrerament, hem rebut el reconeixement a la nostra intensa feina per part de molts i moltes de vosaltres, que heu estat al nostre costat i ens heu encoratjat a continuar treballant intensament amb nous projectes. La continuïtat dels certàmens firals i del nostre dinamisme cultural i educatiu depèn en gran mesura de la presència d’ERC al govern de la Generalitat. ERC de Campredó i de les Terres de l’Ebre es mereix el vostre suport electoral.

Campredonencs i campredonenques, doneu el vostre suport a ERC de Catalunya, i al nostre candidat ebrenc, el rapitenc Lluís Salvadó i Tenessa. Doneu-nos el suport als membres d’ERC de Campredó.
Moltes gràcies,
Josep Esquerré, Emigdi Subirats, Damià Grau, Olívia Curto i Robert Tajada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada