Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 16 de març de 2011

Entrevista a Jordi Caballé, ERC-Campredó (1)Fes-nos un curt currículum personal teu.

Bé, tinc 28 anys, sóc campredonenc, fill de campredonencs, m’agrada seguir gairebé tots els esports, en especial el futbol, i treballo fent el que m’agrada. És a dir, desenvolupant tasques relacionades amb el món de l’economia i la gestió d’empreses.


Has estat la incorporació estrella d’ERC-Campredó. Com ha anat tot el procés?

Vaig començar a entaular amistat amb els membres d’ERC-Campredó arran de la Fira al Carrer que porten organitzant des de fa uns anys i a través dels actes que han fet mitjançant l’associació Soldevila. Sempre havia lloat el treball que feien, amb els pocs recursos que disposaven, però com havia sentit dir que eren una mica radicals no m’havia apropat a ells. Fins que un dia vaig començar a col·laborar amb ells i me’n vaig adonar que si vols mentir, digues el que has sentit dir.

Com valores l’aportació d’ERC al nostre poble durant els darrers anys?

Ha estat difuminada amb el temps, ja que ha tingut uns anys on ERC gairebé no existia a Campredó. No obstant, l’adjectiu que més li escau és que ha estat eclipsada.

Ha estat eclipsada ja que com els membres d’ERC no han estat a primera línia de la política campredonenca, no se’ls ha reconegut el seu treball com a seu, tot i haver-ne fet molt. El cas més clar i recent: Josep Esquerré al Consell Assessor de Campredó.

Et sents ja completament identificat amb el projecte d’ERC-Campredó?

Em sento identificat des d’abans de formar-hi part activament, per això avui seguim el mateix camí...

Com a probable representant campredonenc a la llista d’ERC al municipi, quina aportació creus que pots fer?

Crec que el poble necessita jugar un paper més important dins del municipi i que pot tenir ara sent EMD si sabem aprofitar l’oportunitat que se’ns ha posat al davant. Espero que la meva aportació vagi en aquesta línia.

Un campredonenc es pot motivar per la política tortosina?

Les circumstàncies històriques han fet que siguem una EMD que pertany a Tortosa. Per suposat, m'he de motivar. Hem de crèixer com a poble.
Com veus la vida política campredonenca?

Amb molta il·lusió. Per fi podrem escollir el nostre representant polític directament. Tant de bo el poble aprofiti aquesta situació. Crec que viurem les eleccions municipals més boniques de la història de Campredó.

• I com veus la vida social i cultural campredonenca?

Això ja no tant bé. Socialment gaudim d’un teixit associatiu molt actiu, però culturalment tenim moltes mancances. Si no fos per algunes associacions...

• Parla’ns dels teus companys/es de viatge a ERC-Campredó.

Professionalment els admiro molt, són molt bons cadascú d’ells ens les seves feines i això dóna confiança al grup. Hem sabut crear un grup molt equilibrat en tots els aspectes. Confio molt amb el grup. Crec que podem arribar a fer moltes coses pel poble.

• Quant als joves, què proposa ERC-Campredó?

Proposa una cosa ben senzilla i que a la vegada ha estat molt difícil d’aconseguir a Campredó: escoltar-los. Sí, això que pareix tan senzill i no ho és.

• Sé que és una pregunta agosarada, però: Guanyarà ERC les eleccions a l’EMD?

Sens dubte. Campredó necessita un canvi. La gent ho demana. I nosaltres estem preparats per encapçalar aquest canvi.

• L’EMD és una oportunitat per a Campredó?

És com tot en aquesta vida. Pot ser una oportunitat sempre que siguem capaços d’aprofitar-la.

• Quines mancances greus consideres que té Campredó?

Avui per avui el pont de Font de Quinto és un tema prou greu. Però en sí, el pont només és una metàfora del que és Campredó quan és submís a Tortosa: una barriada perifèrica amb uns serveis mínims.

• Es pot donar solució ràpida a temes controvertits com el Pont de Font de Quinto o l’estació?

El tema de l’estació prefereixo deixar-lo. Segur que durant la campanya electoral a més d’un programa ens oferiran mil i una propostes, com porten fent des de fa tant de temps. Pel que fa al pont de Font de Quinto desconec les causes reals de la seva demora, però com deia a la pregunta anterior, necessitem fer un canvi en la gestió dels afers del poble.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada