Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 21 de juny del 2009

Fira de Campredó: Campredó TV


Durant la celebració de la fira tecnològica Campredo.net, durant el primer cap de setmana de juliol de 2009, Soldevila presentarem un projecte cultural i informatiu força interessant, el qual esperem anar aprofundint i millorant durants els propers mesos. Es tracta de Campredó TV, que estarà orientat envers la difusió del nostre poble mitjançant videos i documentals. Formarà part del nostre web http://fira.campredo.net/ i tindrà espai per a reportatges sobre Campredó i el seu terme, així com curtmetratges i documentals dels autors campredonencs que estan realitzant una tasca molt notable en l'àmbit cinematogràfic.
Aquest projecte ens fa moltíssima il·lusió ja que podrem anar classificant i difonent els documentals nostrats i donar prova de la nostra potencialitat com a poble. Esperem que pugui tenir un important ressò ciutadà i que sigui una eina molt útil per a la difusió de la tasca dels nostres autors afeccionats: Roman Aixendri, Germà Machí, Oriol Gracià i Josep Gutiérrez.
Ja anirem informant sobre els continguts de Campredó TV i la forma d'organització en properes ocasions. Esperem que sigui una eina didàctica i productiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada