Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 28 de juny del 2009

Fira de Campredó: els noms de la fira, Oriol Gracià


El Curt Redó va ser ideat bàsicament per promoure la incipient obra de diversos joves campredonencs que s'han afeccionat al rodatge de curtmetratges. Oriol Gracià té 25 anys, és periodista freelance i ha publicat reportatges a Sàpiens i el suplement de cultura de l'AVUI. Té relació laboral amb diverses cadenes radiofòniques d'abast nacional català. Alguns dels seus documentals han estat emesos per la televisió catalana i pel circuit català de TVE. Actualment es troba a Edinburg, Escòcia, realitzant diverses activitats periodístiques d'interès. Els seus documentals poden ser consultats al seu canal you tube: http://www.youtube.com/user/oriolgracia.
Josep Gutiérrez és un jove advocat afeccionat al rodatge de curtmetratges. Ha aconseguit diversos guardons en festivals d'arreu del país. Els seus curtmetratges poden ser consultats a través del seu canal you tube: http://www.youtube.com/josepguti
Roman Aixendri ha enregistrat nombrosos curtmetratges i ha participat com a actor. Habitualment publica reportatges sobre cinema a la revista barcelonina Y sin embargo.
Un altre afeccionat campredonenc al rodatge és Germà Machí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada