Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dijous, 1 de juliol del 2010

Avui s'endega el Curt redó



Finalment ha arribat el dia, avui comença el Curt Redó 2010. Molts de dies de preparació per a poder gaudir d’una projecció de curtsmetratges al carrer i a Campredó.
Amb el dia d’avui, dedicat als autors locals, comencem ben fort les projeccions amb títols que estic segur que agradaran a tothom i d’altres que faran parlar per les imatges impactants i el temes a tractar. Ahir la nit vam estar realitzant les proves d’imatge i comprovar l’estat correcte de la pantalla, projector, etc. Preparatius de darrera hora amb els autors locals, organització amb els joves de Campredó, a la plaça del poble ja vam començar a moure la Fira al Carrer de Campredó.
Es projectarà un curt sobre la història de la UE Campredó, on molta gent es veurà identificada amb les imatges i les opinions dels protagonistes. Hi ha algun afegit a la programació oficial, el curt Geotèrmia. L'alternativa als combustibles i a les plaques solars” de Josep Gutiérrez (2010) es projectarà aquesta nit.
Tancarem la jornada d’avui amb “Diari Ebrenc”, magnífic treball del cinematògraf valencià Samuel Sebastian, basat en l’edició de la Fira al Carrer de l’any passat. Estic segur que serà una jornada inoblidable.
Us esperem a tothom, no us el perdeu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada