Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

divendres, 9 de juliol del 2010

Comunicat del Casal Català de Quito (Equador)

El proper dissabte, 10 de juliol, milers de catalans es manifestaran a Barcelona sota el lema "Som una nació. Nosaltres decidim" en contra de la recent sentència del Tribunal Constitucional que retalla l'Estatut de Catalunya. La manifestació la convoca Òmnium Cultural i ha rebut el suport de centenars d'entitats i personalitats del país.

La sentència anul·la alguns articles claus de l'Estatut de Catalunya, en àmbits com la llengua, la justícia, el finançament i la immigració. També resta tota validesa jurídica a la definició de Catalunya com a nació. Recordem que l'Estatut de Catalunya de 2006 va ser aprovat pel Parlament de Catalunya i les Corts espanyoles, i referendat pel poble de Catalunya. Quatre anys després, un Tribunal qüestionat des de molts àmbits, amb magistrats que tenen el mandat caducat, magistrats recusats i amb baixes no cobertes, ha dictat una sentència que limita seriosament les aspiracions d'autogovern de Catalunya.


Els catalans que vivim a Quito no ens volem quedar creuats de braços i convoquem a una concentració de rebuig:

- 10 de juliol a les 11:00h
- Davant de la Embajada de España en Quito
C/ Gral. Francisco Salazar n.º E-1273 y Toledo
Sector “La Floresta”

Hi serem amb senyeres, estelades i fulls informatius i manifestarem en el cor de l’Equador el nostre descontentament i la nostra ferma voluntat de ser. A Londres i Berlín es farà una concentració semblant i animem la comunitat catalana d'altres indrets del món a organitzar mostres similars de rebuig.


Som una nació. Nosaltres decidim!

Visca Catalunya!



Junta Directiva – Casal Català de Quito

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada