Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 30 de gener de 2011

Es constituirà l'EMD de Campredó?

A instàncies del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, al mes de setembre de 2010 es va donar el vistiplau a l'aprovació la constitució de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Campredó. Han passat ja uns quants mesos des d'aquesta històrica resolució, que venia a fer efectiu el compromís de l'aleshores conseller Jordi Ausàs amb el poble de Campredó, tal com ens havia constatat amb la important reunió de treball que va tenir amb els membres d'ERC de Campredó.
En canvi, no hem vist moure fitxa en absolut per part de l'Ajuntament de Tortosa. Teòricament, pertoquen 6 representants a CiU i 3 al PSOE, però l'EMD encara no ha estat constituïda; és a dir, no s'han posat a treballar.
Ens diran radicals, impacients i viscerals... també que volen fer la feina ben feta. La realitat, però, és que no s'ha posat el fill a l'agulla. I que consti que ERC no hi tindríem representant, amb la qual cosa no busquem protagonisme de partit, sinó constatar una realitat ben singular: passen els mesos i l'EMD segueix orfe, gràcies a la no-feina dels qui l'haurien de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada