Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 27 de gener del 2010

Agraïment a Ricard Forés



El regidor d'ERC de Tortosa, i amic, Ricard Forés, ha anunciat que deixa la política municipal al final d'aquest mandat. Els i les membres de Soldevila hem tingut una relació estreta amb la seua regidoria ja que ens unien diversos projectes molt importants per a Campredó. Vàrem tenir un bon feeling amb ell des d'un principi, quan al juliol de 2007, quan ja havia estat elegit regidor, va convèncer-nos que ens tornéssim a posar a treballar en conjunt, després d'uns anys en què la situació política al municipi de Tortosa no facilitava precisament la nostra influència i el nostre treball municipal, a causa de la total manca de sintonia amb el govern de llavors. Podem dir que Ricard va ser l'artífex de la nostra reactivació com a grup, la qual va rebre un impuls considerable amb la designació de Josep Esquerré com al nostre representant a Campredó. Posteriorment, hem treballat amb Ricard Forés colze a colze envers la restauració del patrimoni templer campredonenc, una de les nostres grans fites, que es veurà reforçada amb el projecte de museïtzació de la torre de Font de Quinto que tindrà lloc properament. La nostra col·laboració amb ell també ha vingut de la mà dels certàmens firals campredonencs (Curt redó, Mestràlia, i Campredo.net), que ens han enfortit com a grup i ens motiven a continuar caminant envers el somni campredonenc: la nostra Ítaka particular, aconseguir un poble culturalment potent, socialment actiu i políticament lliure.
En política, com en qualsevol àmbit de la societat, mai tot són flors i violes, ni tampoc la satisfacció envers la feina d'un polític en particular és sempre total. Sempre n'esperes més, i així ha de ser. Tot i això, els i les membres de Soldevila volem expressar el nostre agraïment a Ricard per aquests anys en què hem treballat plegats i, per suposat, li desitgem molta sort en el seu futur professional.
Quant a la política campredonenca, tortosina i la catalana (l'estatal no ens importa un rave), es tendeix a reduir tot a un bipartidisme fals, que no reflecteix la realitat plural de la societat. Des d'ERC continuarem treballant per tenir el nostre espai, i per enfortir-lo, ja que creiem que tenim un projecte de poble molt ben definit i estructurat que esperem poder tirar endavant en primera persona. Massa sovint des dels partits majoritaris i la premsa afí se sol ridiculitzar i minoritzar la feina realitzada per polítics que no formen part del cànon, i els fan sentir aliens. Nosaltres de la regidoria que dirigeix Ricard Forés ens quedem amb els èxits aconseguits a favor del poble de Campredó.
Finalment, uns versos patriòtics del mestre poètic valencià, Vicent Andrés Estellés, per acabar aquest apunt dedicat a un regidor independentista que abandonarà aviat la política:
Assumiràs la veu d'un poble
i serà la veu del teu poble,
i seràs, per a sempre, poble,
i patiràs, i esperaràs,
i aniràs sempre entre la pols,
et seguirà una polseguera.
I tindràs fam i tindràs set,
no podràs escriure els poemes
i callaràs tota la nit
mentre dormen les teues gents,
i tu sols estaràs despert,
i tu estaràs despert per tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada