Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 9 de gener del 2010

BONES PERSPECTIVES DE FUNCIONAMENT PER L’ASCENSOR DEL CASAL FRANCESC LLOP.

Al darrer Consell Assessor (Desembre 2009) després de manifestar en nombroses ocasions la necessitat de solucionar el funcionament de l’ascensor del Casal Francesc Llop per part del nostre representant (Josep Esquerré) durant els transcurs de l’any 2009, sembla que ha arribat el moment de posar-se totes tres parts implicades d’acord.

D’una part l’Ajuntament de Tortosa fent cessió del terreny per ubicar els transformador, per l’altra FECSA ficant-hi la instal.lació necessaria i, finalment, els promotors dels nous edificis assumint les despeses. Aquestà unió permetrà fer arribar la força necessaria al Casal pel funcionament de l’Ascensor.

Per tot això, en aquest primer trimestre del 2010 s’iniciarà el procediment que permeti arreglar aquest greuge a aquest edifici d’ús social de la nostra població. Des d’ERC deCampredó seguirem molt de prop l’evolució d’aquest compromís de l’equip de govern tortosí.

Estem en el camí de tancar un nou expedient en tots aquells objectius que ens havíem plantejat per aquests 4 anys de legislatura.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i suport en aquesta nova fita a la nostra població.

Les pròximes actuacions us avancem que aniran encaminades a la cessió de terrenys i projecte pel nou dispensari mèdic, així com la possibilitat de centre de dia i guarderia.

També volem reobrir el debat sobre l’estació de Renfe i la seua precarietat actual,

Pel que fa a l’A-7 i després de la visita de l’Alcalde de Tortosa amb el suport de tots els grups representats a l’Ajuntament de Tortosa, a Madrid, s’obre una nova etapa amb nou estudi d’impacte ambiental al traçat i es debatrà la proposta presentada pel territori tenint en compte el desplaçament de l’autovia planejada actualment .

Josep Esquerre
Representant ERC Consell Assessor de Campredó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada