Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

divendres, 26 de juny de 2009

Fira de Campredó: Carta als campredonencs


Benvolguts campredonencs i campredonenques,

Durant el cap de setmana del 3, 4 i 5 de juliol, els membres de l’Associació Cultural Soldevila organitzem dos certàmens firals a Campredó, que seran inaugurats pel conseller de turisme, innovació i empresa de la Generalitat, Honorable Josep Huguet. Es tracta de Mestràlia, fira tradicional de construcció d’instruments musicals (luthiers), i C@mpredo.net, fira d’elements tecnològics. Hem volgut combinar dos espais amb nexes comuns: l’elaboració artesana i l’aportació de les noves tecnologies, amb la qual cosa ens podem trobar des d’ordinadors i productes musicals d’alta elaboració a elements de fabricació manual. Modernitat i tradició s’uniran a Campredó en uns certàmens firals originals i ambiciosos que ens hem treballat a consciència. També aniran acompanyats de l’organització de la segona edició del Curt redó i del CampreBloc.

El Curt redó és el festival documental de les Terres de l’Ebre, que donarà cabuda a producció de curtmetratges d’autors campredonencs, ebrencs i de la resta dels Països Catalans. Comptarem amb un Noticiari Documental (NO DO) dels anys 1950 amb presència de diversos campredonencs, curtmetratges produïts per joves del poble actuals, i la presència de Samuel Sebastian, un cinematògraf valencià, autor de la primera pel·lícula en català a València dels darrers cinc anys i guanyador del darrer premi de teatre als prestigiosos premis Octubre de València.

El CampreBloc aprofundirà en el fet que Campredó és la quarta població de les Terres de l’Ebre quant a nombre de blocaires, també amb molts d’usuaris d’internet, i donarà cabuda a activitats de promoció de les noves tecnologies entre joves i més grans.

Per a tot aquest entramat, òbviament, necessitem la imprescindible participació ciutadana. S’han d’omplir els carrers, s’ha de viure la fira. També ens cal l’ajut en l’organització i la difusió dels actes.

Mestràlia porta el segell d’Artesania Catalunya, l’organisme que vetlla per la preservació de treballs tradicionals. mailto:C@ampredo.net comptarà amb la col·laboració d’Atictes, Punt Òmnia i associació de blocaires ebrencs, entitats que promouen les noves tecnologies a les Terres de l’Ebre.

Hem d’aconseguir entre tots plegats que aquests certàmens es consolidin com una oferta comercial i lúdica d’interès a les Terres de l’Ebre a l’entrada de l’estiu.

Campredó es vesteix de fira. Us esperem a totes i a tots.

El director de la Fira
Damià Grau i Arasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada