Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dilluns, 29 de juny del 2009

Fira de Campredó: els noms de la fira, Gerard March

A l'apunt d'avui tinc el goig de parlar dels anima matter dels certàmens firals. Damià Grau és el director de la fira, president de l'Associació Cultural Soldevila, i la persona que s'ha encarregat d'anar lligant caps entre les diverses administracions que ens han ajudat a tirar endavant els certàmens Mestràlia i C@ampredo.net. Ha estat el motor d'acceleració que necessitava aquest projecte ambiciós campredonenc.
Gerard March ha estat el gran fitxatge de Soldevila de la temporada, per parlar amb termes futbolístics. És el blocaire del bloc Lo sifo. S'ha encarregat del disseny i de la redacció del nostre web http://fira.campredo.net/, que és el nostre aparador a la xarxa. També ha dinamitzat la programació del CampreBloc i ha participat molt activament en la programació del Curt Redó.
Josep Esquerré és el representant d'ERC al Consell Assessor de Campredó. Ha tingut relació directa amb tots els temes tractats per l'organització. S'ha encarregat de dirigir totes les reunions d'una manera efectiva i professional.
Els altres membres de Soldevila han format part de l'organització dels certàmens firals: Robert Tajada és músic afeccionat del grup Va de vent i s'ha encarregat de tasques de relació amb altres músics; Emigdi Subirats és professor d'idiomes i escriptor amateur, i s'ha encarregat de la difusió per internet; Olívia Curto és psicòloga, i s'ha encarregat de l'homenatge a Ramon Machí, històric del cinema a les Terres de l'Ebre, que és el seu iaio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada