Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dijous, 11 de juny de 2009

Fira tecnològica i tradicional a CampredóLa primera setmana de Juliol a Campredó es celebrarà una fira tradicional i tecnològica.
Mestràlia fira de Luthiers i
C@MPREDO.NET és el conjunt de fires que es duran a terme els dies 3, 4 i 5 de juliol 2009.
A Campredó els anys 2006 i 2007 es van celebrar 2 edicions d’una fira d’artesania amb expositors locals i d’arreu de les Terres de l’Ebre. Llavors ho va organitzar l’associació de comerciants i empresaris de Campredó, Campredó Actiu. L’any passat no es va portar a terme i enguany l’Associació Cultural Soldevila amb Campredó Actiu han organitzat una fira amb expositors d’àmbit nacional. MESTRÀLIA fira de luthiers és una fira de mestres artesans que es dediquen a crear instruments de música (violins, guitarres, gralles, dolçaines). Aquestos luthiers seran els que exposaran les seues creacions i formes de treballar i faran actuacions, xerrades, presentacions, etc. La fira contarà amb expositors vinguts de Catalunya, València i Illes Balears. Mestràlia és l’única fira d’aquest tipus que es fa a Catalunya i està patrocinada per Artesania de Catalunya.
C@AMPREDO.NET neix a partir d’una sèrie d’activitats que es realitzen a Campredó durant els darrers anys. El CampreBloc, trobada de blocaires campredonencs i d’arreu de les Terres de l’Ebre i el Curt Redó que l’any passat es va celebrar la primera edició. El Curt Redó és un festival de curtmetratges amb autors locals i de les nostres Terres. Enguany es celebrarà dins del certamen de la fira C@MPREDO.NET. En aquesta fira participaran expositors informàtics, dissenyadors de pàgines web, professionals del mon de la imatge i el so, així com organismes oficinal relacionats amb el mon de les noves tecnologies.
La fira de fires tindrà dos llocs on es celebraran totes les activitats. La plaça de l’església, al mig del poble, acollirà la fira MESTRÀLIA amb tots els seus expositors. A més es montarà un escenari per a la celebració de concert i a la nit es convertirà amb una sala de cinema al carrer on es projectarà CURT REDÓ. El carrer Bonavista, un passeig amb vistes al roquer i els camps de conreu, és el lloc escollit per a la fira C@MPREDO.NET. Junt amb els expositors de les noves tecnologies no es pot oblidar al comerç local que també exposarà els productes.
El projectes d’aquestes fires està elaborat des de fa molt de temps i mes de la col·laboració d'Artesania de Catalunya, tenim el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tortosa. Esperem una participació important tant d’expositors com d’assistència de públic.


(Gerard March, Bloc Lo Sifo, col·laborador de Soldevila).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada