Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 12 d’agost del 2009

La il·luminació de la torre de Font de Quinto

En el marc de la festa major de Campredó, durant la caminada popular que va portar-nos a la torre de Font de Quinto, vàrem poder veure per primer cop la torre templera il·luminada.
A tots els campredonencs i totes les campredonenques en va fer molta il·lusió, ja que feia molts d'anys que la torre estava en situació de preservació molt precària.
Les obres de restauració que va portar a terme durant el 2008 el Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya, que dirigeix el republicà Xavier Vega, han donat solució a una llarga reivindicació ciutadana.
Ara cada nit la imatge de la torre il·luminada ens permet il·lusionar-nos amb nous projectes que ens permetin dignificar un dels elements templers més importants de les Terres de l'Ebre, tal com recordava el Dr. Joan Fuguet, un dels grans especialistes en el món templer de Catalunya, en una històrica conferència que va organitzar el Grup de recerca històrica.
Els i les membres de Soldevila estem treballant colze a colze amb el regidor de turisme i promoció econòmica, el republicà Ricard Forés, per tirar endavant el projecte de museïtzació de la torre de Font de Quinto, el qual inclourà uns panells informatius, un dels quals reivindicarà la importància dels grafits de la guerra civil que es conserven al primer pis, sobre els quals hem estat els únics que hem publicat un xicotet estudi.
PD. La foto és del bloc Lo Sifo

2 comentaris:

  1. Este que ha posat a l'última enquesta que els d'ERC sou un zero a l'esquerra no s'ha degut mirar a l'espill perquè sou els únics que esteu treballant per Campredó. Lo panotxa de Sanahuja no fa res només cal vore que organitza la pedania, res. Una colla d'aprofitats es lo que son tots estos de convergència, per no dir-los fills de puta que també els ho diria.

    ResponElimina
  2. Qualsevol persona és lliure de donar la seua opinió a les nostres enquestes. De fet, ens encanta que hi participi gent que no simpatitza amb nosaltres. Josep, hauries d'evitar molt especialment insultar a ningú molt especialment al nostre bloc, ja que qualsevol frase insultant pot crear tensions polítiques que nosaltres volem evitar en tot moment. Pots criticar els membres de qualsevol formació política, però tractar d'evitat en tot moment qualsevol difamació o insult.
    salut

    ResponElimina