Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 9 d’agost del 2009

Plorem Dani Jarque

Els i les membres de Soldevila ens sentim commoguts per la sobtada mort de Dani Jarque, el capità del RCD Espanyol. Volem donar el nostre més sentit condol a la seua companya, resta de la família, i als afeccionats pericos i periques que, de ben segur, estan sentint un profund dolor i confusió per aquesta pèrdua irreparable.
Nascut a Barcelona feia 26 anys, resident a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), ha estat tota la seua vida vinculat a l'equip barceloní que acaba d'estrenar camp a Cornellà, i era un defensa amb bona projecció.
Durant els darrers mesos, hem escrit alguns apunts sobre l'esport català, felicitant-nos amb joia pels èxits aconseguits pel Barça de futbol i de diverses seccions, pel Reus Esportiu d'hoquei sobre patins, la USAP de Perpinyà de rugbi, el V.Palma de voleibol, l'Atlhetic Terrassa de hoquei sobre herba o el Barceloneta de waterpolo. Ens agrada parlar dels èxits dels diversos clubs dels Països Catalans.
Avui toca plorar la mort d'un futbolista jove, que havia de ser pare properament, i que ens ha entristit profundament. El futbol català i els seus afeccionats estan de dol...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada