Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dilluns, 16 de maig del 2011

Carta als campredonencs i les campredonenques

Benvolguts/des campredonencs/ques,
Us voldríem fer cinc cèntims de la candidatura que presentem Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les properes eleccions municipals a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Campredó. ERC ha estat una formació política que durant vàries dècades s’ha distingit per la realització d’una notable tasca de dinamització del nostre poble. Hem tirat endavant un munt de projectes en els àmbits culturals, patrimonials, educatius i esportius. També hem fet una aportació política intensa i responsable en la nostra participació al Consell Assessor local, de la qual cal destacar la nostra contribució a la redacció de l’actual EMD. Som un grup ampli, heterogeni i molt motivat. La Fira al carrer de Campredó, un projecte sociocultural i econòmic de primer nivell, porta el nostre segell implícit. Com també el porta els projectes embellidors de l’important patrimoni templer. Som un grup amb inquietuds esportives, que ha ajudat a fomentar el futbol base, el bàsquet i les curses atlètiques, alhora que ens hem implicat altament en la formació educativa dels i de les nostres menuts/des.
No tenim el format de partit tradicional. No hi tenim res a veure. Nosaltres hem treballat intensament des del teixit associatiu. Hem volgut fer poble mitjançant l’organització de tota mena d’activitats i la creació de noves entitats. Mai no hem realitzat la típica oposició política que tants cops tendeix a destruir tot allò que es fa des del govern. Ben al contrari, hem difòs el nostre ideari amb ganes, capacitat de treball i organitzativa, i passió… per Campredó.
La nostra candidatura l’encapçala Damià Grau, treballador autònom, president de Soldevila i motor dels certàmens firals que porten regust a cinema, música i tecnologia. Un campredonenc de base, que aposta per un poble amb aspiracions i sense sucursalismes. Els i les companys/es de viatge som: Josep Esquerré (comptable), Olívia Curto (psicòloga), Roser Bel (secretària), Emigdi Subirats (professor i escriptor), Gerard March (secretari), Robert Tajada (mecànic) i Jordi Caballé (llicenciat en empresarials), el qual, a la vegada, és el nostre representant a la llista d’ERC al municipi de Tortosa.
Al nostre costat comptem amb un Grup de suport ben significatiu, format per campredonencs i campredonenques d’edat i formació ben diversa, que ens han donat la seua confiança per tirar endavant el nostre projecte de Campredó: un poble que s’encamini envers la seua plenitud: Ramon Favà, Carme Aubalat, David Bertomeu, Joana Mulet, Matilde Sol, Terebel Mulet, Joan Carles Balagué, Rosa Xorto, Rosa Anna Fatsini, Jaume Climent, Generosa Gauxachs, Marga Estorach, Rosa Balagué, Josep Tomàs Andreu, Roman Aixendri, Rudi Roiget.
El paper que ha exercit ERC ha estat molt important per Campredó, ja que la seua presència al govern de la Generalitat ha permès la dignificació de les torres medievals, la construcció del col•legi, la potenciació dels certàmens firals i l’aprovació de l’EMD.
Esperem que els nostres ideals siguin del vostre gust i us demanem el vostre suport.
Amb ERC, construïm un Campredó poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada