Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimarts, 3 de maig del 2011

Jornada Templera a Campredó

Diumenge 1 de maig es va celebrar la Jornada del Patrimoni Templer a Campredó. Tot una sèrie d’activitats que durant el matí va omplir de gent a la Torra i els seus voltants. La jornada va començar amb una visita guiada per part de Cinta Montañés i Emigdi Subirats, a continuació es van succeir una sèrie d’actes amb importància rellevant a la presentació dels Capgrossos que des de Soldevila dins del marc de la Fira estem creant. Amb Damià al davant explicant el motiu dels capgrossos i amb German Machí explicant el temes tècnics de com es realitzen es va explicar I mostrar com seran els capgrossos de Campredó dedicats als Templers. Robert Tajada es va encarregar d’explicar el sentit festiu que són els capgrossos i la integració necessària amb les famílies, colles d’amics del poble que han de tindre.

L’exposició del concurs de redacció realitzat a l’Escola Port Rodó i la seua entrega dels premis als guanyadors (Iris Balagué, Oriol Machí, Ricard Abella i Àngela March) va seguir amb una visita guiada a tots els xiquets dirigida per Oscar Cid, responsable dels plafons exposats a la Torre de Campredó.
Amb la presencia d’historiadors de les nostres terres ens vam desplaçar a la Casa del Prat per mostrar el Project de recuperació de les muralles de la Casa del Prat. Cinta Montañés i Emigdi Subirats es van encarregar d’explicar la situació actual de les muralles i amb la seua visita posterior els assistents van poder veure les pedres que resten i encara aguanten el que podria ser una fortificació de la Casa del Prat.
Tot això acompanyat d’una rostida organitzada per l’Associació de Joves i l’exposició de SOLDEVILA 22 any va contribuir a que l’assistència de gent fos elevada. Molta gent, molta participació i satisfets de la feina feta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada