Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 7 de novembre del 2009

8 de novembre, dia històric per a Campredó

Ja està a punt d'arribar la data del 8 de novembre en què els campredonencs i les campredonenques estan convidats a votar si volen constituir-se en entitat municipal descentralitzada. Des de Soldevila hem estat al peu del canó d'aquest procés en tot moment. No ha estat fàcil i creiem que ha trigat massa, i no ha estat pas per la voluntat dels membres campredonencs de la Comissió de l'emd. Des d'ERC hem tingut un contacte directe amb Carles Pasqual, el delegat territorial de governació de la Generalitat de Catalunya, i tenim l'orgull d'haver negociat amb el propi Conseller de governació, Jordi Ausàs, que va comprometre's en tirar endavant la nostra emd seguint el termini habitual de constitució i considerant-la com a prioritària.
Diumenge 8 de novembre els i les membres de Soldevila estarem a les meses de la consulta. L'Emigdi hi serà de 9-12, de 12-15 hi serà Robert, a les 15 hi serà Olívia, de 17.30 a 20 hi seran Damià i Pepe. Nosaltres ja hem anunciat en nombroses ocasions que la nostra aspiració és esdevenir municipi, la qual cosa va ser impossibilitada per un exercici de presions polítiques deplorable. L'EMD ens obre unes possibilitats. No ens conformem amb això, però, i encara esperem poder esdevenir municipi en un futur, malgrat que la llei actual ens ho impedeixi.
De moment, a votar a favor de l'Entitat municipal descentralitzada de Campredó. Un dia per a la història... tot i que nosaltres volem escriure la història en majúscules... la qual cosa vol dir ser un municipi com l'Aldea, Camarles o Deltebre que en un passat no gaire llunyà varen guanyar la seua independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada