Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 8 de novembre de 2009

La ciutadania campredonenca aprova l'EMD.

543 persones han participat en la consulta popular per aprovar el procés de constitució de Campredó en Entitat municipal descentralitzada.
Els números de la nostra emd són:
Cens electoral: 1004 persones
Participació: 543 vots (54,08%),
SI- 489 vots (90,05%)
NO- 32 vots (5,89%)
Blanc- 17 vots (3,13%)
Nul- 5 (0,93%)
Des d'ERC ens sentim prou satisfets de la participació ciutadana. Evidentment que podria haver estat superior, però només algunes formacions polítiques han realitzat una campanya favorable a la participació i a l'aprovació del conveni. A més, no podia haver l'entusiasme que sí que hi hagué el 1990 amb el procés de constitució de Campredó en municipi, el qual rescolzàrem totalment els i les membres de Soldevila, i encara està en el nostre veritable punt de mira. Un 54 % de participació no és un balanç negatiu, pensant que hi ha hagut eleccions determinades amb una participació molt inferior. Una aclaparadora majoria dels votants ha apostat per aquesta mena d'estatut municipal que és una EMD, la qual cosa ens satisfà plenament. A partir d'ara continuarem amb el nostre mateix camí. Tenim un projecte molt potent per a Campredó, que abraça propostes urbanístiques, activitat cultural intensa, projecte firaire consolidat, activitat educativa i esportiva.
De moment, Visca la futura EMD de Campredó!!!
PD. Durant aquesta setmana intentarem fer un balanç aquí al bloc de com ha anat tot el procés, després de l'èxit aconseguit en aquesta històrica data del 8 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada