Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dilluns, 9 de novembre de 2009

Comunicat d'ERC votació popular EMD Campredó

COMUNICAT ERC VOTACIO POPULAR EMD CAMPREDO

Dades Votació

Cens Total Participacio %

Local 957, han votat 538, el 56.22%

Comunitari 47, han votat 5, el 10.64%

Total 1.004, han votat 543, el 54.08%

Vots a favor EMD 489, 90.06%
Vots en contra EMD 32, 5.89%
Vots en blanc 17, 3.13%
Vots nuls 5, 0.92%

Satisfactòria resposta del poble de Campredó amb unes dades de participació del 54.08%
El poble ha valorat el pas endavant en la gestió i govern amb un vot majoritari afirmatiu a la consulta popular de l’EMD en els termes acordats per la Comissio Mixta formada pert tots els partits representants a l’Ajuntamente de Tortosa i els membres del Consell Assessor de Campredó
En clau de partit, ERC, hem d’agrair a tots els nostres simpatitzants la seva aportació a la votació popular i els encomanem a ser part activa de la futura EMD.
ERC ha estat participant des del primer moment en aquest procés i entenem que hem arribat a un acord vàlid fonamentat en els 4 pilars bàsics que ha de desevolupar l’EMD. “TERME, sense cap renúncia, BÉNS, aquells que ens pertoquen, COMPETÈNCIES, totes les que ens marca la llei i participació directa en assumptes que afecten al Terme i es promouen des de fora de l’EMD, FINANÇAMENT, hem treballat dur per conseguir un finançament suficient i una participació variable sobre l’IAE de les empreses en el nostre terme.
La presència de l’Alcalde de Tortosa i la majoria de regidors de tots el partits polítics ratifica un procès de molt d’esforç i treball per aconseguir el millor acord possible.
Ara solament toca realitzar els tràmits oportuns amb la Generalitat de Catalunya, en concret amb el departament de Governació que dirigeix el Republicà Jordi Ausàs per complir els terminis i poder inagurar efectivament l’EMD al gener del 2011.
Gràcies a tots.

Josep Esquerré Navarro
Representant d’ERC al Consell Assessor de Campredó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada