Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 15 de novembre del 2009

Felicitació a l'alcalde de l'Aldea

Des d’aquest blog volem felicitar el municipi veí de Campredó, L’Aldea, i el seu Alcalde, Dani Andreu, per la reparació de l’asfaltat en la carretera inerior de Tortosa a Amposta entre la zona de la Pedrera i la sortida de l’A-7 a Amposta. Aquesta era un infraestructura local molt deteriorada com a resultat de les obres realitzades per la urbanització FADESA..
Som sabedors dels esforços realitzats per l’Ajuntament de l’Aldea davant els propietaris de FADESA per la seva resolució, la qual cosa no tenia calendari.
L’Ajuntament de l’Aldea ha pres la iniciativa, passant a l’acció i deixant el camí en bones condicions per al trànsit rodat.
Ciutadans de la nostra població i el nostre grup havíem mantingut xerrades informals sobre l’afer, és per això que valorem molt positivament la seva realització.
Aquest es un tram utlititzat per molts veïns de Campredó, així com d’altres poblacions, potser menys per aldeans, pero és un exemple de compromís i sensibilització en l’entorn del propi terme.
Un agraïment per l’obra i pel teu treball tant a nivell de població, estem veient com l’Aldea aconsegueix els objecitus marcarts, com a nivell de Consell Comarcal, on esperem reobrir temes al terme de Campredó com el projecte dels Argilers i l’arribada de la ruta verda a les Torres, entre d’altres.

Josep Esquerré i Navarro
representant d'ERC al Consell assessor de Campredó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada