Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 15 de març del 2009

Damià Grau candidat a l'executiva d'ERC de Tortosa

El nostre company Damià Grau serà el candidat campredonenc a formar part de l'executiva d'ERC de Tortosa en la propera assemblea que se celebrarà el 19 de març. Cas que sigui acceptat, passarà a encarregar-se de la secretaria de pobles i barris.

Té 40 anys i és el president de l'associació cultural Soldevila des de la seua fundació el 1988. Té la seua pròpia empresa d'elements constructius des de 1990. Compta amb una llarga trajectòria dintre l'independentisme extraparlamentari, i ha estat impulsor des d'un primer moment del Grup de suport a ERC de Campredó. S'encarrega actualment de l'organització de les fires tecnològica i tradicional que tindran lloc a Campredó a principis del mes de juny, dintre de les quals hi haurà el Curt redó (festival de documentals) i el CampreBloc (trobada blocaire).

ERC de Campredó està portant un intens treball que està sent reconegut pels companys de Tortosa i de la Federació ebrenca. Mitjançant Soldevila tenim una plataforma d'organització d'activitats culturals i lúdiques força pionera al territori, on no hi ha la tradició que els partits organitzin activitats que no siguin estrictament de caire polític.
Aquesta és la nostra manera d'entendre la política, així com mai no amaguem que l'associació està totalment vinculada al projecte d'ERC a Campredó, al territori i als Països Catalans. De ben segur que Damià treballarà amb constància per la implantació d'ERC als diferents pobles del municipi, així com es motivarà amb la problemàtica dels barris de la ciutat.
Li desitgem sort i li donem tot el nostre suport.

1 comentari:

  1. Molta sort Damià en aquesta nova etapa! Campredó necessitava un representant d'ERC i ja el tenim! De ben segur que tindreu molta sort en les properes eleccions pel que fa als resultats a Campredó. Per fi tenim un representant!

    ResponElimina