Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 7 de març del 2009

Setmana políticament intensa i fructuosa

Aquesta setmana ha estat veritablement intensa i profitosa per als membres d'ERC de Campredó.
Dilluns passat, el nostre company Damià Grau va tenir una transcendent reunió amb el Delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, per tal de poder-li transmetre el nostre neguit sobre el projecte de traçat de l'autovia que pot trinxar el terme de Campredó. El resultat de la reunió va ser força encoratjador, ja que va quedar constatat l'excel·lent clima de confiança que tenim el Grup de suport de Campredó amb la direcció ebrenca republicana, la qual cosa ens permet gaudir de total suport de la delegació del govern al nostre posicionament contrari al trinxament del nostre terme. Ens van donar un transcendent informe encarregat per part del Departament de cultura, que clarifica l'existència de jaciments arqueològics que quedarien greument perjudicats per l'actual traçat, per la qual cosa es recomana al ministeri de Foment que s'estudiï el terreny amb prospeccions abans de determinar un traçat definitiu. Ens sorprèn moltíssim, per dir-ho d'una manera suau, que s'hagi posat en dubte la feina i el posicionament del Departament de Cultura de la Generalitat per part d'alguns responsables polítics abans d'haver llegit atentament l'informe.
Dimecres vàrem reunir-nos amb tècnics del Departament de turisme i universitats de la Generalitat a Tortosa, i amb el director Josep Felip Monclús, per anar concretant temes concernents a la fira de luthiers que tindrà lloc a Campredó durant la primera setmana de juliol. Una altra reunió altament profitosa.
Dijous la nit, igualment Damià Grau va assistir a l'executiva d'ERC a Tortosa per tal d'anar preparant la propera assemblea de militants de la secció local, en la qual presentarem un candidat propi per incorporar-lo a l'esmentada executiva.
Divendres hi havia convocada una reunió al Casal Francesc Llop per part de l'alcalde pedani del poble, Joan Sanahuja, per tal d'informar la ciutadania sobre la problemàtica del traçat de la carretera, durant la qual va acordar-se la realització de diverses movilitzacions en un termini curt. No cal dir que Soldevila i ERC estarem al peu del canó i organitzarem actes propis de protesta i reivindicació.
Posteriorment, vàrem tenir una trobada amb l'amic i col·laborador Joan Curto, prestigiós dissenyador local i propietari d'una important empresa de disseny de mobles a Tortosa, que ha realitzat el disseny dels estands i altres espais de l'esmentada fira de luthiers. Ens complau moltíssim que la nostra xarxa de col·laboradors s'està ampliant, els quals estan molt motivats i estan realitzant una feina de notable qualitat. Ens encoratja tenir al nostre costat, realitzant feines diverses, persones com Oriol Gracià (periodista, documentalista, blocaire), Josep Gutiérrez (documentalista i advocat), Gerard March (administratiu i blocaire), Joan Curto (dissenyador), Roser Príncep (administrativa), Rosa Anna Fatsini (professora de català), Sergi Massip (cantant de Terrer Roig). És la viva mostra que no és necessària una vinculació política per poder realitzar tasques de col·laboració amb total confiança. A nosaltres ens agrada treballar amb gent vàlida i motivada, sense que el vot a ERC sigui la prioritat, com passa amb la majoria de formacions polítiques. Creiem que estem en el bon camí en aquest sentit...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada