Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dilluns, 23 de març del 2009

L'autovia que amenaça Campredó a debat a la televisió ebrenca

Aquest matí el programa magazine que dirigeix la Diana Mar al Canal televisiu Terres de l'Ebre d'Amposta tractarà la problemàtica del tram d'autovia entre la Jana i El Perelló, en la qual el ministeri de Foment té projectat partir greument els nuclis urbans de Campredó (pròpiament dit) i Font de Quinto/Raval del Pom.
El Grup de suport a ERC i Soldevila vam ser convidats a participar-hi, ja que vam ser molt actius fa uns mesos en l'organització d'actes reivindicatius contra aquest traçat. Hi prendrà part el nostre col·laborador Joan Curto i Machí. És dissenyador i dirigeix una important empresa del ram del moble i disseny ubicada a Tortosa. Va estar vinculat al col·lectiu Campredonencs per la segregació, origen de la Comissió promotora de la segregació de Campredó. També ens està ajudant en el disseny de la Fira tecnològica i tradicional que tindrà lloc a Campredó al mes de juliol. És un actiu important del nostre grup que, de ben segur, tindrà moltes coses a comunicar durant el programa, en el qual també participarà l'alcalde del poble, Joan Sanahuja, que s'ha encarregat de convocar la primera mobilització.
El proper dissabte 4 d'abril s'organitzarà el primer acte reivindicatiu, que consistirà amb la tallada de l'autovia Tortosa a l'Aldea, a l'alçada del tram on creuaria l'altra autovia. Ja anirem informant al respecte, ja que ens interessa moltíssim convocar el màxim nombre de persones possibles i captar la solidaritat comarcal en un projecte que ens afecta greument.

2 comentaris: