Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 3 de gener del 2009

Construeix Campredó amb ERC

Els membres del Grup de Suport a ERC de Campredó estem tirant endavant tot un seguit d'activitats que ens permet tenir una important presència pública, sota l'aixopluc de l'associació Soldevila. Soldevila no ha estat mai una entitat apolítica. Ben al contrari, tots els seus actes estan encaminats envers la promoció de la catalanitat i la defensa de l'autogovern campredonenc sense embuts, i mai no hem amagat els nostres objectius i lligams polítics. Tots i totes nosaltres creiem fermament en la consolidació i expansió del teixit associatiu campredonenc, les veritables forces vives, per la qual cosa la nostra gent està encapçalant diferents associacions locals fonamentals en el conjunt de Campredó.
Els membres del Grup de suport tenen moltes idees i projectes, els quals necessiten l'esforç de tothom per poder consolidar-los. Volem ser el veritable motor campredonenc, per la qual cosa cal fer una campanya d'expansió per tal d'aconseguir nous membres que ens ajudin a consolidar projectes que contribueixin a la dinamització del nostre poble. Us convidem a totes i a tots a venir al nostre costat i ajudar a què el projecte d'ERC sigui un autèntic puntal per al Campredó del present i del futur. Tenim unes bones expectatives i moltes ganes de treballar per Campredó en l'àmbit cultural, educatiu, lúdic o esportiu.
Al davant tenim el repte de convertir-nos en Entitat Municipal Descentralitzada. No era el nostre objectiu primordial (nosaltres hem apostat fort per convertir-nos en municipi durant els darrers anys), però la força politica dels partits majoritaris ha impedit injustament que poguem ser municipi. Qui vulgui informació sobre l'EMD, pot posar-se igualment en contacte amb nosaltres i l'informarem de com van les reunions amb el govern municipal, les quals, com hem fet públic, ens estan causant un gran neguit.
Campredó l'hem de construir entre totes i tots. Nosaltres som un grup dinàmic i treballador. T'hi apuntes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada