Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 7 de gener del 2009

La gent d'ERC a Campredó

Josep Esquerré és natural d'Amposta. Té 40 anys i és el representant d'ERC al Consell Assessor de Campredó. És un actiu membre de l'AMPA. És comptable a la paperera DAPSA de l'Aldea. Practica diversos esports com l'handbol, el futbol, el tennis o el futbol sala.
Emigdi Subirats té 41 anys. És professor d'anglès i d'alemany i escriptor. Ha publicat diverses novel·les, biografies, contes i llibres d'història. És un actiu blocaire. Va ser militant de l'MDT i de Catalunya lliure, i representant d'ERC al Consell Assessor de Campredó a principis del segle XXI. És membre de l'Associació Cultural Soldevila i del Grup de Recerca Històrica.
Damià Grau té 40 anys i és natural de Tortosa. És el president de l'Associació Cultural Soldevila. És treballador autònom a la seua empresa de materials de construcció. També prové de les formacions independentistes extraparlamentàries, MDT i Catalunya Lliure.
Olívia Curto té 27 anys i és psicòloga. Treballa entre Sant Carles de la Ràpita i Reus. És membre de l'Associació de Joves de Campredó.
Robert Tajada té 24 anys i és mecànic en una coneguda empresa del sector de l'automòbil de Tortosa. Va ser fundador de la Colla de Grallers de Campredó i continua la seua afecció musical amb l'estudi de diversos instruments de música tradicional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada