Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimarts, 10 de març del 2009

Newsletter de Sobirania i progrés



Editorial: Brussel·les, o el triomf de l'esperança
Per aquells que van tenir dubtes sobre si la manifestació de Brussel·les seria un èxit o un fracàs, els milers de persones que van fer l'esforç de viatjar a la capital d'Europa el passat dissabte van deixar ben clar que al nostre país hi ha una sòlida base social que recolza l'opció independentista allà on calgui: no només van omplir els carrers de la capital, sinó que van ser dels primers en aportar la seva signatura per recolzar una campanya que pretén impulsar una ILP (iniciativa legislativa popular) favorable la convocatòria d'un referèndum per l'autodeterminació. I és que el passat dissabte 7 de març s'ha convertit, sens dubte, en una data que serà recordada als annals de l'independentisme: l'exitosa primera gran manifestació internacional de l'independentisme català. Gràcies a l'excel·lent organització de la convocatòria, a les hores invertides per desenes de voluntaris i delegats territorials, i al sacrifici de milers de patriotes que van ser presents a la cita, avui Espanya ens té una mica més de por, com demostra el silenci mediàtic que ha regnat a l'Estat espanyol a l'entorn de la manifestació a Brussel·les. I sempre és una bona notícia que l'equip contrari tingui por.



Novetats a sobiraniaiprogres.cat
02.03.2009 - Marxa a Brussel·les, de l'Alfons López Tena
“La manifestació catalana per l'autodeterminació del proper 7 de març a Brussel·les esperona la Jihad Hispànica a l'atac i en treu els seus més miserables mètodes. Tot s'hi val, renyar i menysprear els ciutadans per exercir els nostres drets, i prendre'ns per dèbils mentals i analfabets funcionals que tot s'ho empassen”.
03.03.2009 - Encomanar el català, del Bernat Joan
“Hem posat en marxa una nova campanya per l’ús social de la llengua catalana, des del govern de la Generalitat de Catalunya. La nostra intenció és moure els catalanoparlants a mantenir la llengua davant persones que potser encara no parlen català, però que, en una immensa majoria de casos, l’entenen sense gaires dificultats”.
04.03.2009 - Via morta, d'en Salvador Cardús
“Espanya és, cada vegada més, una via morta per a les aspiracions polítiques, socials, econòmiques i culturals dels catalans. Compadeixo els que encara esperen trobar una via d’encaix de Catalunya a Espanya amb l’esperança que pugui arribar a satisfer la dignitat nacional del nostre país, perquè cada dia hi ha proves més contundents de la inviabilitat d’aquell projecte. A hores d’ara, no conec ningú que tingui un projecte de relació que no sigui anar aguantant”.
05.03.2009 - Quan complir l'Estatut es converteix en un gran èxit
“El passat dimarts es va celebrar la comissió bilateral Estat-Generalitat. Allà es va acordar la forma en que es distribuirien els 800 milions pendents en infraestructures per a Catalunya en els pressupostos de 2009 i en part dels de 2007, quan es van executar només parcialment les partides pressupostàries derivades de la, aleshores en discussió ‘metodològica’, disposició addicional tercera de l’Estatut sobre la compensació del dèficit històric català en aquesta matèria”.
06.03.2009 - Arriba la primera manifestació internacional del sobiranisme català
“Per fi, desprès de mesos de preparatius i d'una perseverant dosi continuada de feina, arriba l'hora de la veritat per la campanya “Deu Mil a Brussel·les per l'Autodeterminació”. Demà, 7 de març, a les 11 del Matí, una manifestació de catalans i catalanes recorrerà els carrers de Brussel·les sense més objectiu que el de fer arribar a Europa la defensa del dret del nostre poble a decidir lliurement el seu futur”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada