Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 21 de gener del 2009

Desenvolupament urbanístic de Campredó

De sempre, els independentistes campredonencs hem basat el nostre treball en la promoció d’actes culturals, la recuperació de les tradicions nostrades, la restauració del nostre patrimoni històric i l’ideal de llibertat municipal de Campredó. També ens ha interessat el tema infrastructures. Malauradament no hem gaudir mai d’una política urbanística específica per a nosaltres, sinó que simplement ens han fet obres puntuals cada quatre o cinc anys, la qual cosa ens ha portat a un dèficit d’infrastructures. Nosaltres entenem l’urbanisme com a fet global, que beneficia tothom, per això hem presentat propostes de tot tipus: asfaltat de carrers, places de pàrking per bicicletes i vehicles, col·locació de papereres i senyals, instauració de zones verdes, circuits de gimnàstica, obertura d’una llar d’infants, millora del centre d’atenció sanitària, ubicació d’un centre de joves, dignificació de les entrades del poble, ubicació d’un Centre de lectura, neteja de l’embarcador, etc. Som sabedors que estem parlant de moltíssimes actuacions necessàries, que requeriran temps i diners i voluntat política; però, és a causa de la total absència de sensibilitat cap al nostre poble durant anys i panys.

Propostes en què treballem actualment:

Dignificació de les entrades del poble amb càrrec a les inversions de l’exercici 2009. Hem proposat l’arranjament de l’illa d’entrada pel polígon Baix Ebre i de la façana del camp de futbol que dóna al recinte industrial a l’illa d’entrada, proposem la col·locació d’un monòlit d’homenatge al nostre patrimoni històric.
Entrada Font de Quinto/Raval del Pom: construcció d’una illa de distribució del trànsit i de senyalització amb el seu corresponent jardí.
Urbanització del carrer Don Àlvar: ampliació de les voreres, duplicar les places de pàrking, plantar arbres i dotar-lo de sentit únic, la qual cosa comportaria l’obertura d’un carrer paral·lel i una rotonda de distribució del trànsit.
Recuperació de l’embarcador: neteja, col·locació de papereres i senyalització, instal·lació d’un àrea de recreació amb taules i bancs, instal·lació d’un circuit de gimnàstica i, el més important, l’adequació del clavegueram que, any rera any, cau dels pressupostos municipals, una actuació necessària per a la salut pública i ambiental.
Creació d’un CENTRE DE LECTURA, que podria acollir el casal Francesc Llop i que ens permetria continuar amb la dinamització cultural i educativa. De moment no hem rebut cap resposta a la nostra proposta presentada al consell.
Els nous vestuaris del camp de futbol són una realitat, després d’anys de reivindicació per part de la Unió Esportiva Campredó, i de més de deu anys de funcionament de la piscina. Felicitem el govern municipal i el de la pedania per la seua realització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada