Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dilluns, 26 de gener del 2009

Oriol Junqueras, el candidat independentista d'ERC

L'historiador Oriol Junqueras serà el candidat d'ERC a les properes eleccions al parlament europeu. Creiem que ha estat una elecció molt encertada. El perfil de Junqueras pot engrescar molts catalans i moltes catalanes que necessiten sentir noves veus que remarquin l'ideari independentista.

Oriol Junqueras és llicenciat en Història Moderna i Contemporània i doctor en Història del Pensament Econòmic per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Exerceix com a professor associat al departament d'història moderna i contemporània de la UAB. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació, en els programes En Guàrdia i El nas de Cleòpatra de Catalunya ràdio, Minoria absoluta i Tu diràs de RAC1 i El favorit de TV3. Ha fet els guions de sèries documentals de televisió com Els Maquis, La guerra silenciada o Conviure amb el risc. És autor de nombrosos llibres: Els catalans i Cuba, La presó model de Barcelona, La batalla de l'Ebre, Manel Girona, el Banc de Barcelona i el Canal d'Urgell, etc. És promotor de la plataforma Sobirania i Progrés i dirigeix el diari digital directe!cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada