Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 17 de gener del 2009

ERC: acte de celebració de 2 anys de govern català

Dissabte 24 de gener, a les 19'30 i al teatre-auditori Felip Pedrell de Tortosa ,la federació ebrenca d'ERC organitzarà un acte de celebració de 2 anys de la tasca de govern a les Terres de l'Ebre. Hi intervindran el president d'ERC Joan Puigcercós, el conseller de governació Jordi Ausàs, del delegat del govern a TE Josep Lluís Salvadó i el president de la federació ebrenca republicana Gervasi Aspa.
Des de Campredó ens sentim plenament satisfets de la relació que hem tingut amb la delegació del govern a les nostres comarques, gràcies al bon feeling i estret contacte que hem tingut amb el delegat del govern. La inversió més important al poble ha estat la restauració dels edificis representatius del patrimoni templer local: Casa del Prat i torre de Font de Quinto, que era una reivindicació històrica de la ciutadania campredonenca i que finalment hi ha hagut la voluntat política de portar-la a terme. També hem comptat amb l'ajut del departament de joventut que ens va facilitar un viatge dels nostres xiquets i xiquetes al saló de la infància de Barcelona, i amb el departament de cultura amb ajuts econòmics per a l'organització d'actes culturals (conferències, lliurament de llibres, conta contes, còs iris, etc.).
Ens satisfà que la Delegació del govern col·labori a enfortir el nostre projecte de poble, ja que ens sentim en tot moment recolzats cosa que ens dóna empenta a continuar treballant intensament per Campredó. Durant aquest 2009 tenim tot un seguit d'iniciatives per a les quals necessitem el recolzament institucional, que ajudaran a la dinamització de Campredó, que prompte anunciarem.
Des del Grup de suport a ERC convidem els campredonencs i les campredonenques a aquest acte de celebració de la tasca de govern, de la qual també n'hem sortit beneficiats al nostre poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada