Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 3 de gener del 2009

Josep Esquerré, representant d'ERC a Campredó

El representant d'ERC al Consell Assessor de Campredó és Josep Esquerré i Navarro. És natural d'Amposta, té 40 anys i viu a Campredó des del seu casament amb la campredonenca Núria Castells el 1998. És pare de dos xiquets, Pau i Ferran. Treballa com a comptable des de fa uns 20 anys en una prestigiosa paperera situada al terme de l'Aldea. Està realitzant una gran feina de dinamització social en diferents àmbits del nostre poble. És un dirigent molt actiu de l'AMPA del CEIP Port-rodó, entitat que ha lluitat amb "sang, suor i llàgrimes" per tal d'aconseguir la construcció del nou edifici escolar, el qual va començar a construir-se quan la republicana Marta Cid era Consellera d'educació de la Generalitat, i que tira endavant nombroses activitats extraescolars i el servei de menjador escolar. L'inesgotable treball que realitza des de l'AMPA, la compagina també amb el paper d'impulsor de l'Associació d'Amics de Francesc Llop i Marqués, organització que fundàrem el 2001 i que pretén recuperar l'obra de l'il·lustre pintor impressionista campredonenc (Campredó 1873-Barcelona 1970). També és membre (en delegació!!!) del Grup de Recerca Històrica que treballa amb molta imaginació per dignificar els edificis medievals campredonencs; i soci de l'entitat "Campredó actiu" que va organitzar la fira local del mes de juny durant dos anys i que aplega els comercians i industrials del poble. Col·labora activament en totes les activitats culturals de l'Associació Soldevila: Curt-redó (festival de documentals), CampreBloc (jornada blocaire), exposicions, presentacions de llibres, Carnestoltes, etc.
Està tenint un paper destacat al Consell Assessor de Campredó, en el marc del qual acostuma a presentar propostes mensuals. Ha participat activament en la redacció del document d'ERC envers la creació de l'Entitat Municipal Descentralitzada, que ens ha de portar a un referèndum popular per tal d'aprovar aquesta mena d'estatut municipal.
És un gran afeccionat a l'esport, que ha practicat l'handbol, el futbol, el futbol sala i el tennis, alhora que s'ha implicat amb l'activitat de diversos clubs a la seua ciutat natal.
És indubtalement un dels principals actius campredonencs actuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada