Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 25 de gener del 2009

El Conseller Ausàs es compromet amb Campredó


Anit, just després del multitudinari acte que va organitzar ERC al teatre-auditori Felip Pedrell de Tortosa per exposar l'obra feta al govern català durant els darrers dos anys, el Conseller de Governació de la Generalitat, Jordi Ausàs, va realitzar una visita de treball a Campredó per reunir-se amb el Grup de suport a ERC de Campredó. Va ser una trobada efectiva i clarificadora, que va tenir lloc a la tasca Lo Pati, a la qual també varen assistir el regidor tortosí Ricard Forés, el president d'ERC a Tortosa Felip Monclús, i el director dels Serveis territorials de governació a les Terres de l'Ebre Carles Pasqual.

El Conseller Ausàs va comprometre's a donar prioritat a la constitució del nostre poble en entitat municipal descentralitzada. Li vam fer cinc cèntims del nostre neguit per la lentitud que està portant el procés, neguit justificat ja que va constatar-nos que anem molt justos de temps si ha de ser aprovada durant aquest mandat. Nosaltres ja havíem advertit d'aquest fet en el nostre primer comunicat del mes de novembre de 2008. També vàrem deixar clar que no voldríem veure les típiques baralles entre institucions i partits cas que no arribem a temps. Primerament, la Conselleria de Governació dóna prioritat a l'EMD de Campredó i té tota la predisposició per aprovar-la tan prompte com se li presenti la documentació requerida. La proposta del govern municipal ha d'arribar aquests dies. Després cal agilitar el procés amb reunions periòdiques que no s'eternitzin. Si no hi ha consens, hi ha mecanismes per no endarrerir excessivament un procés important com aquest, a no ser que es faci deliberadament per motius polítics.

La visita del Conseller Ausàs és la segona que rebem a Campredó per part d'un Conseller del govern català en només dos mesos, després de la reunió de treball que també vàrem tenir amb el Conseller de Cultura, Joan Manel Tresserras. La gent d'ERC a Campredó ens sentim molt satisfets perquè comptem amb el suport ben explícit de la Federació Ebrenca del partit i, sobretot, perquè ens n'estem sortint amb el nostre ideal de col·locar Campredó al mapa, amb veu pròpia com tot poble normalitzat.

El compromís del Conseller Ausàs amb Campredó va quedar ben palès. Ara cal que, d'una vegada per totes, el govern tortosí mogui fitxa i acceleri tots els tràmits. Cas que es continuï endarrerint el procés constitutiu de l'EMD de Campredó, serà exclusivament responsabilitat de CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada