Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dijous, 5 de març del 2009

Assemblea informativa sobre el desdoblament de la N-340

Aquesta nit tindrà lloc una assemblea informativa sobre el projecte de desdoblament de la N-340 en el seu tram entre la Jana i El Perelló, que amenaça en dividir greument els nuclis de Campredó (pròpiament dit) i Font de Quinto/Raval del Pom. Serà a les 22 hores al Casal Francesc Llop. L'ha convocada l'alcalde pedani després de les converses que varen mantenir dos regidors de l'equip de govern tortosí la setmana passada a València amb tècnic vinculats amb el projecte.
Els membres del Grup de suport a ERC de Campredó ens hem reunit aquesta setmana amb el Delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, per analitzar l'estat actual del projecte i valorar els actes de protesta que es poden portar a terme. Salvadó va donar total recolzament als nostres moviments i al nostre posicionament, el qual va fer propi.
Esperem que l'assemblea d'aquesta nit sigui ben profitosa ja que és molt important sensibilitzar els campredonencs i les campredonenques davant d'una infraestructura que ens deixaria en una mena de dos clots marginals.

6 comentaris:

  1. Només comentar que no es tracta del desdoblament de la N-340, sinó que és la "nova" autovia A-7 i que queda per projectar el tram entre la Jana (Castelló) i El Perelló. Les obres actualment estan arribant a la nuclear de Vandellòs, pel nord, i ja han arribat fins La Jana pel sur.
    El desdoblament de la N-340 és feina dels aldeans, per això han demanat la gratuïtat d'aquest tram de l'autopista AP-7.

    ResponElimina
  2. gràcies pel comentari i la informació.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Només comentar que després de la reunió del divendres, que per cert no vaig poder assistir, a l'estar tota la sala plena de gent significa que tot el poble estem junts amb aquesta nova creuada contra els interessos del nostre poble. Ara comença la lluita!

    ResponElimina
  5. De ben segur que hem d'intentar entre tots encoratjar tothom per oposar-nos a aquest projecte. Vàrem sortir satisfets de la reunió i ara cal anar estirant la gent, que, Manel, a la gent cal estirar-la perquè es mogui!!! Crec que podem tenir idees d'oposició, col·laborar en les mobilitzacions tant com poguéssim... La lluita serà dura, i el temps anirà rovellant malauradament. Pensa que l'autovia de l'Aldea va trigar 14 anys per fer 13 quilòmetres. Aquesta també pot anar per llarg, i no ens beneficia gaire per mantenir la gent mobilitzada.
    salut i ens parlem

    ResponElimina
  6. Avore si es veritat i lo dia de la manifestacio som tots i fem soroll com a deu mil o com a vint i cinc mil com se va comentar..

    ResponElimina