Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dijous, 26 de març del 2009

Les nostres enquestes

Vàrem obrir aquest bloc per tal d'anar informant sobre les nostres activitats a Campredó i a la comarca, i també per anar difonent l'ideari independentista dels Països Catalans, que és el que mou la nostra activitat cultural i política des de fa 25 anys. Estem molt satisfets del seguiment que està tenin el bloc, ja que en dos mesos i mig hem superat dels 2100 visites. També estem molt satisfets del fet que hi ha molts campredonencs que ens comenten el bloc i els seus apunts. A la vegada, el seguiment que està tenint les enquestes que posem setmanalment és bastant bo. Ens encanta que hi participi gent que no simpatitza amb nosaltres ideològicament, o que no tenen una bona opinió personal nostra. Una curiositat hem notat, però: hi ha una persona que vota tres cops seguits des de tres ordinadors diferents sempre apuntant l'opció més crítica amb el grup de suport a ERC de Campredó. A aquesta persona, per suposat, l'encoratgem a continuar participant en les enquestes ja que demostra tenir un interès gran. A nosaltres ens interessa moltíssim l'opinió ciutadana, saber què opinen de la nostra revista i del nostre bloc, de les nostres activitats. També aquells que pensen diferent poden contribuir a millorar el nostre grup.

8 comentaris:

  1. Ui ui ui... trampes??? Ja me semblava a mi raro los resultats de les enquestes... xeic, quin ull teniu! Enhorabona per la pàgina!

    ResponElimina
  2. El nivell de participació es brutal, fins a 22 persones han donat la seva opinió !!!
    Es clar que si descomptem els vots del trampós (que no sóc jo...) serien un parell menys...
    Estic impressionat...

    ResponElimina
  3. desagradable com sempre, coses pròpies de l'espanyolitat

    ResponElimina
  4. eik subirats, perquè les veritats et semblem desagradables?

    ResponElimina
  5. això de les "veritats",xiquet, és tremendo que algú se les cregui. Un bloc com aquest, de caire polític, està sent seguit per molta gent. Trobaràs poquíssims blocs de partits polítics del territori amb el nostre nombre de visites. quant a la participació a les enquestes és molt bo, que hi ha moltíssima gent que no participa en enquestes. tu te'n pots riure, em dóna igual, però és una obvietat. Nosaltres no votem mai. Cap dels nostres membres, ja que no seria adient. A més, que unes enquestes d'un bloc propi no són prova de res, és només per montar algun debat i saber què opina una vintena de persones, que és prou. No sé ni per què t'ho explico, ja que com a nacionalista espanyol ets un home de "veritats", aìxò sí demostres una gran "moderació".

    ResponElimina
  6. No m'ho crec que a algú de vatros no vos s'escape algun "votet"...
    En tot cas, no veig que es pugui treure alguna conclusió d'aquestes enquestes. Vols dir que no voldria més la pena fer (obrir) alguns foros de debat?

    ResponElimina
  7. Comentari,
    els altres membres del grup no han votat mai. quant a mi, Emigdi Subirats, només vaig votar a les tres primeres enquestes. T'ho pots creure. Quant a conclusions, no en treiem cap. És simplement una curiositat del bloc, que a alguna gent li agrada. A mi, m'agrada participar en enquestes d'altres blocs, per exemple. Quant a fòrums de debat, gràcies per la idea. el problema és que tecnològicament som justets, i és qüestió que algú ens ensenyi com se fa, o que no requereixi gaire temps.
    Una cosa t'asseguro, un dels nostres objectius és que ens segueixi gent que no opina com natros, o que no tingui bona opinió del grup. Creiem que és la millor manera d'humanitzar la política, i que, malgrat diferències ideològiques, hi hagi gent que valori que som un grup actiu, que organitzem moltes activitats i que contribuïm al debat polític.
    Gràcies pel teu comentari (repeteixo el teu nick, veus).
    bon dissabte

    ResponElimina
  8. Campredó poble,
    moltes gràcies pel teu suport al nostre grup. Tens un nick molt apropiat, el que va ser emblema de molts campredonencs i moltes campredonenques durant anys.
    Salut i t'esperem dissabte a la manifestació. Sense saber qui ets, pel teu to i opinions segur que vindràs.
    una abraçada,

    ResponElimina