Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 28 de març del 2009

Acords del Consell Assessor de Campredó



El Consell Assessor de Campredó ha acordat les inversions per a l'any 2009 per un import de 58.247,22 Euros. Concretament es faran les següents actuacions en l'àmbit campredonenc:

- Canvi enllumenat al carrer N'Àlvar.
- Adquisició d'aparells informàtics (projector, ordinadors, etc.).
- Millora de carrers i camins.
- Millora de les voreres al carrer N'Alvar a l'alçada dels col.legis.
- Modificació de la illeta de l'entrada del Polígon
- Adquisició del mobiliari per als nous vestuaris.

En la darrera reunió es va donar suport per unanimitat a les mobilitzacions contra el traçat de l'autovia en el tram entre La Jana i el Perelló que preveu el projecte del ministeri de Foment, el qual ens afecta greument ja que divideix els diferents nuclis urbans del nostre terme.
El nostre representant al Consell Assessor, Josep Esquerré, dóna fe de la seua motivació quant al bon funcionament de l'esmentat consell amb la presentació de propostes i amb la col·laboració amb totes les iniciatives que es promouen.

7 comentaris:

  1. Com sou un grup bastant dinàmic, us proposo una idea, potser ridicula, però que actualment funciona en els grups de masses... fer un grup al facebook de nom: ENTRE CAMPREDÓ I FONT DE QUINTO, NI PARLAR-NE. Avui precisament ha sortit una notícia al TN Comarques... és un bon mitjà de difusió.

    Ens veiem a la manifestació!

    ResponElimina
  2. bona idea. i diré a un company que se n'encarregui, que jo no uso gaire el facebook, encara que surti el meu nom.
    salut

    ResponElimina
  3. Pues m'alegro que us sembli bé! Encara me'n faré jo un de facebook... igual m'animo! Salutacions!

    ResponElimina
  4. Aixo de millora de carres i camins es lo de sempre...ficar pegots...pot ser seria millor anar fen tramos ben fets i per sempre no??

    ResponElimina
  5. Aquest tema és molt delicat. Tots opinem que tot s'hauria de quitranar de nou... El problema són els diners, i el govern de la pedania no en té gaires. Hem d'admetre que nosaltres si manéssim tampoc no aconseguiríem tots els diners necessaris per millorar el poble. Sobre aquest tema, ens podem emprenyar i amb raó, però tampoc no hem de fer un discurs demagògic d'una cosa a la qual li podríem donar solució a mitges. Ja et dic que quan veus el pressupost de la pedania, tot canvia. L'altra cosa és pensar per què som pedania quan podríem ser poble. Aquí sí que els del grup d'ERC no som culpables, ja que vàrem fer el màxim per ser municipi, i només una injustícia ens ho privat.
    salut i gràcies per la teua fidelitat al bloc
    emigdi

    ResponElimina
  6. Despreés de llegir el vostre comentari, se'm planteja una pregunta... D'on treu els diners mossen Victor per a montar les festes que monta? Participa la pedania, aportant certs diners? Sé que formant part del Consell, potser teniu més informació sobre el pressupost del "poble"...

    Gràcies i espero la vostra resposta
    Un gran bloc... almenys aquí em puc expressar lliurement... sense comentaris suprimits

    ResponElimina
  7. Crec que la pedania no aporta res a les festes de la parròquia. Mal dit, ha pagat la il·luminació del portal de l'església, que s'inclou al capítol d'inversions. Crec que no ha aportat res quant a subvencions, que és com es diu les donacions a associacions o a la parròquia en aquest sentit.
    Mn. Víctor truca diferents portes per finançar les seues activitats.
    gràcies per la teua opinió del bloc i la teua fidelitat.

    ResponElimina