Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 13 de maig del 2009

Artesania Catalunya aposta per Campredó

Divendres passat ens vàrem reunir amb la Gemma Amat, la directora d'Artesania Catalunya, per continuar treballant en l'organització de la fira tradicional Mestràlia, que tindrà lloc a Campredó durant el primer cap de setmanca de juliol. Va ser una reunió molt profitosa, ja que la Gemma va donar mostres de gran professionalitat i ens va orientar notablement en el camí a seguir. A més, es va mostrar molt complaguda amb el nostre projecte. Mestràlia volem que sigui una fira referent arreu del país, quant a la potenciació dels luthiers i dels intruments tradicionals nostrats. Artesania Catalunya aposta per Campredó per a la celebració d'aquesta fira, la qual cosa és tot un orgull i un repte per a nosaltres. Anirem informant properament de la programació de Mestràlia que, de ben segur, atraurà nombrosos visitants al nostre poble, i esperem que es consolidi com un veritable referent territorial.
Mestràlia també compartirà protagonisme amb una altra fira, d'abast tecnològic, Campredó.net. Durant aquells dies també organitzarem la segona edició del festival documental Curt-redó i del CampreBloc, una nova trobada de blocaires de les comarques centrals dels Països Catalans. També comptaran amb una programació molt atractiva.
Soldevila volem tirar endavant un projecte de poble, en el qual la promoció cultural i el camp de l'educació és primordial. Aquestes dos fires estan encaminades a la difusió de Campredó i també a la potenciació econòmica de diversos sectors. Aquests dies estem tancant programes i prompte podrem fer-los públic. Ens complau moltíssim igualment comptar amb col·laborars molt motivats i compromesos que fan que l'organització d'aquests certàmens sigui un repte agradable i motivador. Agraïm el treball immens del blocaire Gerard March, i dels dissenyadors Àngela Curto i Joan Curto, amb els quals formem un equip de treball que afronta uns reptes importants per a Campredó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada