Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 9 de maig del 2009

Milers de manifestants pel català a València


Ens volem fer ressó del manifest posterior a la històrica manifestació a favor d'una televisió sense fronteres i que TV3 es pugui veure amb normalitat al País Valencià. Acció cultural del País Valencià va tornar a demostrar una gran capacitat de convocatòria, la qual cosa demostra que la societat valenciana sap reaccionar davant de les constants agressions d'un govern acultural que presideix Francisco Camps.

LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA PER ACCIÓ CULTURAL I TOTES LES ORGANITZACIONS CULTURALS, POLÍTIQUES I SINDICALS JUVENILS VALENCIANES REUNEIX 30.000 PERSONES A VALÈNCIA
Acció Cultural valora com un èxit la manifestació d’avui dissabte 9 de maig a València que amb el lema “Junts Podem!” ha reunit 30.000 persones en un acte multitudinari i sense incidents que ha omplert els carrers de València.
09.05.2009
Els representants de les organitzaciones culturals, polítiques i sindicals juvenils valencians (Joves d’Acció Cultural, Joves Socialistes del País Valencià, Bloc Jove, Joves d’Esquerra Unida, JERPV, Joves amb Iniciativa, Joves de CCOO, Joves d’UGT, Intersindical Jove, Bloc d’Estudiants Agermanats i Joves de Ca Revolta) han dut la pancarta que obria la manifestació i han llegit el manifest en l’acte final. Cal destacar el fet que a les esmentades organitzacions s’ha afegit també el Consell de la Joventut de la ciutat de València, els representants dels quals també han estat en la pancarta inicial.
Ara, Acció Cultural impulsarà la Iniciativa Legislativa Popular per la plena legalització de TV3 al País Valencià, vista la voluntat de l’actual Govern valencià de continuar amb la censura d’aquesta televisió i de càstig econòmic a Acció Cultural, i continuarà treballant per la unitat d’acció i el treball conjunt dels àmbits cultural, sindical i polític per la regeneració democràtica del País Valencià (vista la degradació a la qual li sotmet l’autoritarisme del PP), el respecte a la llengua i la cultura catalanes i els drets socials dels valencians davant la situació de crisi del model econòmic i social de l’actual Govern valencià. Finalment, Acció Cultural vol donar les gràcies a totes les organitzacions que han convocat i participat en la manifestació d’avui a València, i als milers de valencians i valencianes que ens han manifestat el seu suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada