Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 24 de maig del 2009

Carta als campredonencs sobre les eleccions europees als Països Catalans

Benvolguts campredonencs,
El proper dia 7 de Juny es celebren les Eleccions al Parlament Europeu. Des de la distància podem pensar que no ens va res, ens equivoquem. En tota consulta on participem com a força política amb dret a veu i vot. ERC ha de tenir el seu espai per defensar el nostre País (Catalunya i els Països Catalans), el nostre territori (Les Terres de l'Ebre) i el nostre poble (Campredó).
En aqueste eleccions liderem una candidatura que aglutina les Esquerres Nacionals de Galiza, Euskal-Herria i els Països Catalans per fer sentir la nostra veu. Fer sentir la nostra veu es determinant i imprescindible per:
Una Europa Plural
Més social, sostenible i competitiva
Transparent i democràtica
Forta i solidària al mon.
Hem de saber que les 2 grans forces politiques de l’Estat Espanyol (PSOE i PP) no mouran gaires neurones per les Terres de L’Ebre ni per Catalunya.
A les nostres Terres estem representants per Sònia Tomàs (Amposta) i Josep M. Sàez (Miravet). Ells són qui faran arribar la nostra veu en temes d’agricultura, d’infraestructures depenents d’Europa o d’altres. En aquests moments hem de saber que la veu que defensarà millor els nostres interessos a Europa serà l’Oriol Junqueras “ www.junqueras.cat “, perquè ens juguem molt i tenim el dret a decidir com a bandera.
El Grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a Campredó us DEMANA el vot a les eleccions Europees per al nostre Candidat ORIOL JUNQUERAS, i axí fer sentir la nostra veu, que es la veu de les nostres terres.
Josep Esquerré
Representant d'ERC al Consell Assessor de Campredó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada