Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dissabte, 28 de febrer del 2009

Assemblea d'ERC a Tortosa

Per al dijous 19 de març ha estat convocada una assemblea dels militants d'ERC de la secció local del municipi de Tortosa. Un dels punts importants del dia és la renovació de l'executiva municipal.
Des del Grup de suport d'ERC de Campredó volem continuar treballant colze a colze amb els companys de Tortosa per tal de poder tirar endavant projectes molt importants per a Campredó. No cal dir que participarem activament en l'assemblea i durant els propers dies estarem atents als candidats que es presentin. Probablement presentarem un candidat propi per tal d'anar potenciant els lligams interns i contribuir tant com poguem a potenciar el partit. A Campredó ens trobem en un molt bon moment d'activitat i tenim moltes ganes de tirar endavant un projecte comú que atregui molta gent.
Hem d'intentar oblidar mals moments i aparcar definitivament rancúnies internes i crear una pinya al voltant d'un projecte que probablement pot tenir un futur esperançador, si sabem jugar el nostre paper adequadament. Nosaltres no formarem mai part de capelletes internes, sinó que treballarem per tot el contrari: aconseguir apropar tots els i les militants i crear nexes d'unió. No només per tal d'articular una candidatura forta pensant en els propers comicis electorals de les municipals, sinó per fomentar la cohesió interna que és la veritable base d'èxit de qualsevol formació política.
L'estructuració d'ERC a Tortosa és molt important per al conjunt del territori ebrenc. Els resultats electorals d'ERC a les darreres eleccions municipals a les Terres de l'Ebre varen ser molt bons en moltes localitats, tot i que és obvi que s'ha de millorar en algunes poblacions importants del territori.
Des de Campredó volem col·laborar a fer un partit fort al municipi que, de ben segur, ens pot ajudar a millorar les nostres opcions al poble. El nostre esforç passa per tirar endavant un projecte cultural, educatiu i lúdic de relleu a Campredó. També passa per enfortir la col·laboració amb la secció local de Tortosa i amb el nostre grup municipal.
Endavant les atxes!!!

1 comentari: