Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimecres, 25 de febrer de 2009

Entre Campredó i Font de Quinto, ni parlar-ne


Durant tot el dia hem pogut escoltar en diferents mitjans de comunicació una notícia molt negativa per al poble de Campredó. El Ministeri de Foment ha decidit desestimar les al·legacions presentades per diversos municipis ebrencs, així com per persones físiques, sobre el traçat de l'autovia de l'interior, l'A-7, en el tram comprès entre La Jana i El Perelló. Si es tira endavant aquest traçat, comportarà la partició entre els nuclis de Font de Quinto/Pom i el de Campredó (pròpiament dit). El nostre terme seria travessat per una barrera arquitectònica que deixaria els dos nuclis de població en una mena de dos clots residuals. Cal tenir present que el nostre terme ja compta amb diverses barreres físiques que condicionen el nostre creixement: dos polígons industrials al terme (Polígon Baix Ebre i Polígon Catalunya Sud), i l'autovia Tortosa-L'Aldea.
Des de Soldevila i el Grup de Suport a ERC ja vàrem mobilitzar-nos contra aquest traçat l'any passat i, conjuntament, amb l'Associació de Joves vàrem organitzar diferents actes reivindicatius que varen tenir un notable ressò públic. Per suposat, tornarem a estar a primera línia del moviment opositor a aquest traçat que hipoteca el nostre creixement col·lectiu. És inconcebible que es pretengui tirar endavant una proposta d'aquestes característiques, tan nefasta per als nostres interessos, sense tenir en compte en cap moment l'opinió ciutadana, la d'aquells/es que es veuran greument afectats per un infraestructura elaborada des del total desconeixement del territori i d'esquenes totalment a les necessitats de la ciutadania.
Ja hem contactat amb membres d'associacions campredonenques per tal d'unificar criteris i elaborar un pla d'acció de protesta, que demostri la unitat dels campredonencs i de les campredonenques contra aquest nefast projecte del govern espanyol del PSOE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada