Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

dimarts, 3 de febrer del 2009

Document sobre l'EMD de Campredó

Aquests darrers dies hem estat analitzant el document que ha elaborat el govern municipal de Tortosa envers la constitució de Campredó com a Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). ERC de Campredó ja hem criticat reiteradament que hi ha hagut un injustificable endarreriment en la convocatòria de reunions de la Comissió mixta de l'EMD i en la presentació d'aquesta proposta que ens ha fet perdre 9 mesos, la qual cosa és veritablement incomprensible ja que el Departament de Governació de la Generalitat hauria de rebre la documentació del consistori com més prompte millor per tal de poder ser aprovada durant aquesta legislatura. També vàrem fer públic que tenim el total compromís del Conseller Jordi Ausàs quant a la constitució de l'EMD campredonenca, després de la reunió de treball que vàrem tenir amb ell fa un parell de setmanes.
Nosaltres havíem fet els deures prèviament, durant la setmana de Pasqua de l'any passat!!! Havíem elaborat un document marc igualment, que incloïa una proposta d'EMD que vàrem presentar a la resta dels partits amb presència municipal i a les entitats del Consell Assessor. Quant al document de l'ajuntament, està ben elaborat i recull algunes de les nostres aportacions. El proper dijous 6 de febrer hi ha convocada una reunió per consensuar el redactat. Nosaltres, òbviament, aportarem un seguit d'idees que no han de ser de difícil consens, les quals ja havíem inclós en el nostre document propi.
Mancarà encara el tema del finançament, que sempre sol ser el més costós, la qual cosa encara ens fa ser més crítics amb el fet que aquells que tenien la potestat d'accelerar el procés hagin deixat perdre tant de temps! Esperem que hi hagi diligència a partir d'ara, que es convoquin reunions assíduament, perquè no hi ha més temps a perdre si és que la voluntat és que s'aprovi durant aquest mandat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada