Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 15 de febrer del 2009

Hem arribat a 1000 visites


El passat divendres el comptador d'aquest bloc va superar la xifra del mil, després de només mes i mig de la seua obertura. Ens complau moltíssim com està funcionant, ja que està complint el nostre objectiu: que fos una eina de debat i de difusió del nostre treball i del nostre ideari. Sabem que el visiten polítics interessats pels nostres quefers, i periodistes que després difonen les nostres campanyes i idees polítiques.
En els nostres posts hem anat explicant el procés de constitució de Campredó en EMD; els nostres contactes amb consellers d'ERC i amb la direcció ebrenca el partit; els actes de l'associació Soldevila, molt especialment el tour de Xavi Sarrià, cantant d'Obrint pas, per les terres ebrenques; el nostre projecte educatiu per a Campredó; l'organització de les fires tradicional i tecnològica al juliol, etc.
També estem molt satisfets del funcionament de les enquestes que anem posant setmanalment. Ens complau que hi participin algunes persones que no simpatitzen amb nosaltres precisament. Aquesta és la nostra voluntat i la nostra satisfacció, a més de permetre que tothom pugui expressar les seues idees.
Durant les properes setmanes seguirem parlant del procés de l'EMD i de la fira tecnològica i tradicional que serà la nostra gran activitat d'enguany, la qual inclourà l'organització del festival Curt redó i de la trobada blocaire CampreBloc. Esperem continuar tenint molts visitants, així com encoratgem a posar comentaris que encara no ens hem estrenat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada