Què opines de la tasca feta per ERC?

T'ha indignat que ADIF hagi enderrocat els lavabos de l'estació?

diumenge, 22 de febrer del 2009

Reunió amb la directora d'Artesania Catalunya

El passat dilluns, el nostre company Damià Grau, president de l'Associació Soldevila, va reunir-se amb la Gemma Amat, directora d'Artesania Catalunya, i amb Josep Felip Monclús, director dels serveis territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa a les Terres de l’Ebre. Varen parlar abastament sobre la fira tradicional que tindrà lloc a Campredó durant la primera setmana de juliol.
Estem molt satisfets de la rebuda que va tenir la nostra proposta i l'interès que va demostrar la representant d'Artesania Catalunya. Esperem poder concretar prompte, ja que tenim en ment un projecte ambiciós que pot donar un gran impuls al certamen firal campredonenc. També agraïm l'alt grau de col·laboració que estem tenint amb les delegacions del govern català, que ens permeten poder tirar endavant projectes d'interès ciutadà que han d'enlairar la vida social i econòmica de Campredó.
Artesania Catalunya pretén destinar 790.000 euros en incentius per als programes de foment de l’artesania catalana 2009. La directora va presentar a Tortosa el programa de dinamització pel 2009, que preveu diferents actuacions en els àmbits de comercialització, recerca i desenvolupament, promoció i divulgació i modernització i digitalització. Al 2008, el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa va dotar amb més de 52.000 euros en incentius un total de 24 projectes de promoció i foment de l’artesania a les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada